Triada atletelor, o problema serioasa in sport. Ghid de preventie si tratament.

Triada atletelor, o problema serioasa in sport. Ghid de preventie si tratament.

#triada #atlete #sindromreds

Triada atletelor este o problema foarte serioasa in sportul amator si de performanta, cu implicatii asupra sanatatii sportivelor. Dr. Serban Damian iti prezinta in acest video cauzele sindromului RED-S, cum poate fi prevenit si cum se trateaza. Acest subiect a fost prezentat si la Conferinta Nationala de Medicina Sportiva.

Aboneaza-te la canalul Superfit pentru a urmari cele mai noi clipuri de nutritie si medicina sportiva!

…………………………….

Centrul Superfit din Bucuresti este locul unde sportivii amatori si de performanta pot gasi o echipa completa de profesionisti: nutritionist sportiv, psiholog sportivi, medic sportiv, medic specialist recuperare, fizioterapeuti, antrenori.

Poti beneficia de serivicii de nutritie sportiva, medicina sportiva, recuperare medicala, fiziokinetoterapie, antrenamente speciale (izoinertial, respirator, agilitate), teste de performanta (testare cardiometabolica, analiza mersului si alergarii, baropodometrie, analiza compozitiei corporale, analiza fortei).

Afla mai multe aici:

– siteul clinicii – https://www.superfit.ro
– pagina de Facebook – https://www.facebook.com/centrulsuperfit
– pagina de Instagram – https://www.instagram.com/centrulsuperfit

Dr. Serban Damian, fondatorul Clinicii Superfit este nutritionist sportiv si a colaborat cu sportivi de top, printre care jucatoare de tenis din top 100 WTA, Echipa Nationala de Fotbal a Romaniei, Echipa Olimpica Romana de Baschet Feminin 3×3, atleti si inotatori olimpici.

Poti citi articolele sale pe blogul https://www.nutritionist.info.ro sau il poti gasi pe LinkedIn – https://www.linkedin.com/in/serban-damian-8203324/

Daca ai nevoie de serviciile noastre, te asteptam cu drag la Centrul Superfit in Bucuresti!

#nutritionist #nutritionistsportiv #triadaatletelor #reds #sindrom #osteoporoza #sportive #performanta #superfit #centrulsuperfit #hormoni #psihic #osteopenie #scadereingreutate #slabire #medicinasportiva

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *