Testimonial pacient Clinica Smart Nutrition Veronica Preda

Testimonial pacient Clinica Smart Nutrition Veronica Preda

Doamna Veronica Preda este pacienta dr Alexandru Popa, colegul nostru din #TheSmartestNutritionTeam a @ClinicaSmartNutrition . Pacienta naostra a descoperit ca poate invata principiile de baza ale unei diete, ca poate pierde in greutate fara sa tina un regim foarte restrictiv, ca are nevoie sa adauge si miscarea in stilul de viata. Spune ca nu ar fi reusit singura si ca liniile principale in stilul de viata s-au schimbat. Doamna Preda este bucuroasa ca i-a aratat prin puterea exemplului fiului dansei beneficiile unei alimentatii sanatoase, exemplul fiind mult mai bun decat explicatiile legate de sucuri sau dulciuri.

Despre Clinica Smart Nutrition

Smart Nutrition este o clinica medicala unde medici cu certificari internationale in Diabet, Nutritie si Boli Metabolice au la dispozitie cele mai performante echipamente pentru a diagnostica si aplica tratamente individualizate pacientilor nostri. Serviciile medicale sunt personalizate in functie de obiectivele pacientului, analiza cantitativa și calitativa a stilului de viața, istoricul medical, rezultatele investigațiilor și analizelor, programul de lucru/studiu, preferințe alimentare și locurile in care pacientul ia masa.

Programele medicale oferite de clinica noastra sunt destinate persoanelor care doresc să scadă în greutate, celor care au nevoie de consiliere pentru alegerea unui stil de viață sănătos, doamnelor însărcinate, familiilor care au nevoie de consiliere pentru alimentația copiilor sau persoanelor care suferă de boli cronice și au nevoie de nutriție terapeutică.

Pregatirea stiintifica de top asigurata prin titluri de Doctor in Medicina si certificarile internationale in domeniu sunt garantii pentru calitatea serviciilor noastre medicale. La acestea se adauga lucrarile stiintifice publicate, studiile de cercetare si certificarile oferite de Federatia Mondiala a Obezitatii.

Echipa noastra este formata exclusiv din medici specialisti cu expertiza nationala si internationala in domeniu si oferim in cadrul specialitatii consultatii de:

• Nutritie pentru scadere în greutate
• Nutritie pentru copii cu probleme de greutate
• Nutritie pentru sarcina și alaptare
• Diabet
• Nutritie terapeutica
De asemenea, oferim pacientilor nostri servicii medicale si pentru complicatiile aparute:
• Consulturi psihiatrie
• Psihoterapie
• Consulturi pentru apnea de somn

6 comentarii

  1. Когда у меня возникла необходимость в 2 000 рублях на подарок, я нашел упоминание yelbox.ru в Одноклассниках. Там я нашел много советов о том, как взять займы на карту онлайн и список лучших МФО. Интересно, но некоторые предлагают займы без процентов!

  2. Оказавшись в сложной ситуации, мне срочно потребовались дополнительные средства. Обратившись к Yandex, я нашел сайт wikzaim, на котором представлены актуальные МФО 2023 года. Благодаря удобному интерфейсу и развернутой информации, я быстро нашел подходящий вариант и получил необходимую сумму.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *