#ProvocareaFarfuriei – Află cum arată farfuria perfectă pentru tine, cu Dr Mihaela Bilic

#ProvocareaFarfuriei  – Află cum arată farfuria perfectă pentru tine, cu Dr  Mihaela Bilic

Despre #ProvocarileNutritiei

Dupa succesul inregistrat in 2021 de #ProvocareaFaraZahar, #ProvocarileNutritiei a lansat anul acesta o noua provocare, legata de ce putem si ce ar trebui sa punem in farfurie, la fiecare masa, in functie de obiectivele noastre.

„Bună ziua sunt Mihaela Bilic si anul acesta va lansam o noua provocare: farfuria ideala- cum s-o construim, cum s-o personalizam, cum să o adaptam nevoilor dar si siluetei noastre.”

#ProvocareaFarfuriei oferă răspunsul la întrebarea „Exista farfuria ideală?” Da, dar ea nu este aceeasi pentru toata lumea. „Cand vine vorba de farfurie ideala si de mancare in general, avem de raspuns la cinci intrebari: ce, cat, cum, unde si cand.”

Urmăriți-ne pe social media si pe blog, și #thesmartestnutritionteam va va ajuta sa trăiți mai sănătos și sa va atingeți obiectivele legate de greutate cu sfaturi și informații.

Despre Clinica Smart Nutrition

Smart Nutrition este o clinica medicala unde medici cu certificari internationale in Diabet, Nutritie si Boli Metabolice au la dispozitie cele mai performante echipamente pentru a diagnostica si aplica tratamente individualizate pacientilor nostri. Serviciile medicale sunt personalizate in functie de obiectivele pacientului, analiza cantitativa și calitativa a stilului de viața, istoricul medical, rezultatele investigațiilor și analizelor, programul de lucru/studiu, preferințe alimentare și locurile in care pacientul ia masa.

Programele medicale oferite de clinica noastra sunt destinate persoanelor care doresc să scadă în greutate, celor care au nevoie de consiliere pentru alegerea unui stil de viață sănătos, doamnelor însărcinate, familiilor care au nevoie de consiliere pentru alimentația copiilor sau persoanelor care suferă de boli cronice și au nevoie de nutriție terapeutică.

Pregatirea stiintifica de top asigurata prin titluri de Doctor in Medicina si certificarile internationale in domeniu sunt garantii pentru calitatea serviciilor noastre medicale. La acestea se adauga lucrarile stiintifice publicate, studiile de cercetare si certificarile oferite de Federatia Mondiala a Obezitatii.

Echipa noastra este formata exclusiv din medici specialisti cu expertiza nationala si internationala in domeniu si oferim in cadrul specialitatii consultatii de:

• Nutritie pentru scadere în greutate
• Nutritie pentru copii cu probleme de greutate
• Nutritie pentru sarcina și alaptare
• Diabet
• Nutritie terapeutica
De asemenea, oferim pacientilor nostri servicii medicale si pentru complicatiile aparute:
• Consulturi psihiatrie
• Psihoterapie
• Consulturi pentru apnea de somn

44 de comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *