Testimonial pacient Clinica Smart Nutrition Maria Solalea

Testimonial pacient Clinica Smart Nutrition Maria Solalea

Doamna Maria Solalea este pacienta doamnei dr Mihaela Posea, colega noastra din #TheSmartestNutritionTeam a @ClinicaSmartNutrition. Pacienta noastra spune ca i-a fost un pic teama la inceput, dar cu dieta de la dr nutritionist Mihaela Posea a gatit pentru toata familia si a mancat aceeasi mancare, nu a fost nevoie sa gateasca separat. A slabit 20 kg mancand ardei umpluti si cartofi la cuptor dar in cantitatile si combinatiile invatate de la dr Posea. Si toata familia doamnei Solalea a mancat mai sanatos cu aceasta ocazie, invatandu-i cu prepararea cartofilor prajiti la cuptor in loc de baie de ulei de exemplu.

Despre Clinica Smart Nutrition

Smart Nutrition este o clinica medicala unde medici cu certificari internationale in Diabet, Nutritie si Boli Metabolice au la dispozitie cele mai performante echipamente pentru a diagnostica si aplica tratamente individualizate pacientilor nostri. Serviciile medicale sunt personalizate in functie de obiectivele pacientului, analiza cantitativa și calitativa a stilului de viața, istoricul medical, rezultatele investigațiilor și analizelor, programul de lucru/studiu, preferințe alimentare și locurile in care pacientul ia masa.

Programele medicale oferite de clinica noastra sunt destinate persoanelor care doresc să scadă în greutate, celor care au nevoie de consiliere pentru alegerea unui stil de viață sănătos, doamnelor însărcinate, familiilor care au nevoie de consiliere pentru alimentația copiilor sau persoanelor care suferă de boli cronice și au nevoie de nutriție terapeutică.

Pregatirea stiintifica de top asigurata prin titluri de Doctor in Medicina si certificarile internationale in domeniu sunt garantii pentru calitatea serviciilor noastre medicale. La acestea se adauga lucrarile stiintifice publicate, studiile de cercetare si certificarile oferite de Federatia Mondiala a Obezitatii.

Echipa noastra este formata exclusiv din medici specialisti cu expertiza nationala si internationala in domeniu si oferim in cadrul specialitatii consultatii de:

• Nutritie pentru scadere în greutate
• Nutritie pentru copii cu probleme de greutate
• Nutritie pentru sarcina și alaptare
• Diabet
• Nutritie terapeutica
De asemenea, oferim pacientilor nostri servicii medicale si pentru complicatiile aparute:
• Consulturi psihiatrie
• Psihoterapie
• Consulturi pentru apnea de somn

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *