Programe de suplimente nutritive la Superfit

Programe de suplimente nutritive la Superfit

#suplimente #nutritive #nutritionist

Un program bine pus la punct de suplimente nutritive poate îmbunătăţi performanţele prin aportul de energie, nutrienţi esenţiali şi substanţe cu efecte particulare.

Nutriţionistul sportiv este cel mai în măsură să facă recomandările adecvate în privinţa suplimentelor nutritive.

Iată cum te pot ajuta:

Alegeri adecvate profilului sportiv – Există sute de tipuri de suplimente nutritive, iar alegerea lor trebuie făcută cu precauţie şi ţinând cont de o mulţime de factori, pornind de la sportul practicat, vârstă, stare de sănătate şi obiective sportive.

Program adaptat nevoilor particulare – Alcătuirea programului de suplimente nutritive presupune cunoaşterea în detaliu a nevoilor sportivului, astfel încât substanţele din produse să servească obiectivelor şi să nu existe riscuri.

Temporizare în funcţie de programul de antrenament şi competiţional
Ştiinţa ne-a arătat că administrarea suplimentelor nutritive trebuie făcută în anumite momente-cheie, în care organismul are beneficii maxime de pe urma prezenţei lor.

Siguranţa eficienţei produselor – Din păcate, multe dintre produsele de pe piaţă se bucură doar de promovare, fără ca să existe suficiente dovezi ştiinţifice că ar avea efectele pe care le pretind producătorii.

Siguranţa efectelor secundare – Nu doar eficienţa trebuie să ne preocupe, ci şi lipsa efectelor secundare. Din acest motiv trebuie să alegem produse de bună calitate, cu conţinut bine cunoscut.

Siguranţa antidoping – În sportul de performanţă, acolo unde se fac controale antidoping, trebuie evitate cu orice preţ situaţiile în care se poate ajunge la un test pozitiv din cauza unui produs contaminat.

Dacă ai nevoie de ajutor, nu ezita să mă contactezi!

………………………………………….

Centrul Superfit din Bucuresti este locul unde sportivii amatori si de performanta pot gasi o echipa completa de profesionisti: nutritionist sportiv, psiholog sportivi, medic sportiv, medic specialist recuperare, fizioterapeuti, antrenori.

Poti beneficia de serivicii de nutritie sportiva, medicina sportiva, recuperare medicala, fiziokinetoterapie, antrenamente speciale (izoinertial, respirator, agilitate), teste de performanta (testare cardiometabolica, analiza mersului si alergarii, baropodometrie, analiza compozitiei corporale, analiza fortei).

Afla mai multe aici:

– siteul clinicii – https://www.superfit.ro
– pagina de Facebook – https://www.facebook.com/centrulsuperfit
– pagina de Instagram – https://www.instagram.com/centrulsuperfit

Dr. Serban Damian, fondatorul Clinicii Superfit este nutritionist sportiv si a colaborat cu sportivi de top, printre care jucatoare de tenis din top 100 WTA, Echipa Nationala de Fotbal a Romaniei, Echipa Olimpica Romana de Baschet Feminin 3×3, atleti si inotatori olimpici.

Poti citi articolele sale pe blogul https://www.nutritionist.info.ro sau il poti gasi pe LinkedIn – https://www.linkedin.com/in/serban-damian-8203324/

Daca ai nevoie de serviciile noastre, te asteptam cu drag la Centrul Superfit in Bucuresti!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *