FIBRELE. Foarte importante in alimentatie!

FIBRELE. Foarte importante in alimentatie!

#fibre #solubile #insolubile

Fibrele sunt foarte importante in alimentatia noastra!
Studiile arata ca persoanele care se bucura de un aport crescut de fibre au un risc sensibil mai scazut de a deceda din cauza unor probleme de sanatate. Un studiu publicat recent de catre Centrul National de Cancer din Statele Unite ale Americii si la care au participat aproape 400 000 de persoane a concluzionat ca pentru fiecare crestere cu 10 g a aportului de fibre, riscul de deces scade cu 12% la barbati si cu 15% la femei. Femeile ar trebui sa consume circa 25 g de fibre in fiecare zi, iar barbatii, circa 38 g.

In acest clip, dr. Serban Damian, nutritionist la Centrul Superfit, iti spune de ce ar trebui sa incluzi fibrele in alimentatia ta!

………………………

Centrul Superfit din Bucuresti este locul unde sportivii amatori si de performanta pot gasi o echipa completa de profesionisti: nutritionist sportiv, psiholog sportivi, medic sportiv, medic specialist recuperare, fizioterapeuti, antrenori.

Poti beneficia de serivicii de nutritie sportiva, medicina sportiva, recuperare medicala, fiziokinetoterapie, antrenamente speciale (izoinertial, respirator, agilitate), teste de performanta (testare cardiometabolica, analiza mersului si alergarii, baropodometrie, analiza compozitiei corporale, analiza fortei).

Afla mai multe aici:

– siteul clinicii – https://www.superfit.ro
– pagina de Facebook – https://www.facebook.com/centrulsuperfit
– pagina de Instagram – https://www.instagram.com/centrulsuperfit

Dr. Serban Damian, fondatorul Clinicii Superfit este nutritionist sportiv si a colaborat cu sportivi de top, printre care jucatoare de tenis din top 100 WTA, Echipa Nationala de Fotbal a Romaniei, Echipa Olimpica Romana de Baschet Feminin 3×3, atleti si inotatori olimpici.

Poti citi articolele sale pe blogul https://www.nutritionist.info.ro sau il poti gasi pe LinkedIn – https://www.linkedin.com/in/serban-damian-8203324/

Daca ai nevoie de serviciile noastre, te asteptam cu drag la Centrul Superfit in Bucuresti!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *