Dr Alexandru Popa cu Simona Dragomir pentru Neata cu Razvan si Dani – mancare si starea psihica

Dr Alexandru Popa cu Simona Dragomir pentru  Neata cu Razvan si Dani –  mancare si starea psihica

Colegul nostru dr Alexandru Popa a discutat cu Simona Dragomir despre legatura intre ce mancam si starea psihica pentru Neata cu Razvan si Dani de la Antena 1.

Exista o legatura foarte stransa intre starea de psihic si alimentatie, mancarea ne influenteaza si pe termen scurt si pe termen scurt.

Exista multe mecanisme prin care alimentele dulci dau dependenta. O parte reusesc sa pacaleasca creierul sa creada ca sunt mecanisme sanatoase, pe langa mecanismul recompensei care apare la multi pacienti.

Depresia si alimentatia proasta se pot intretine una pe cealata.

Alimentele importante in legume si minerale, produsele cu proteine de calitate, acizii grasi nesaturati sustin starea de bine.

Despre Clinica Smart Nutrition

Smart Nutrition este o clinica medicala unde medici cu certificari internationale in Diabet, Nutritie si Boli Metabolice au la dispozitie cele mai performante echipamente pentru a diagnostica si aplica tratamente individualizate pacientilor nostri. Serviciile medicale sunt personalizate in functie de obiectivele pacientului, analiza cantitativa și calitativa a stilului de viața, istoricul medical, rezultatele investigațiilor și analizelor, programul de lucru/studiu, preferințe alimentare și locurile in care pacientul ia masa.

Programele medicale oferite de clinica noastra sunt destinate persoanelor care doresc să scadă în greutate, celor care au nevoie de consiliere pentru alegerea unui stil de viață sănătos, doamnelor însărcinate, familiilor care au nevoie de consiliere pentru alimentația copiilor sau persoanelor care suferă de boli cronice și au nevoie de nutriție terapeutică.

Pregatirea stiintifica de top asigurata prin titluri de Doctor in Medicina si certificarile internationale in domeniu sunt garantii pentru calitatea serviciilor noastre medicale. La acestea se adauga lucrarile stiintifice publicate, studiile de cercetare si certificarile oferite de Federatia Mondiala a Obezitatii.

Echipa noastra este formata exclusiv din medici specialisti cu expertiza nationala si internationala in domeniu si oferim in cadrul specialitatii consultatii de:

• Nutritie pentru scadere în greutate
• Nutritie pentru copii cu probleme de greutate
• Nutritie pentru sarcina și alaptare
• Diabet
• Nutritie terapeutica
De asemenea, oferim pacientilor nostri servicii medicale si pentru complicatiile aparute:
• Consulturi psihiatrie
• Psihoterapie
• Consulturi pentru apnea de somn

32 de comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *