Micul dejun înainte de concurs sau meci (maraton, triatlon, ciclism, înot, fotbal)

Micul dejun înainte de concurs sau meci (maraton, triatlon, ciclism, înot, fotbal)

#micdejun #concurs #nutritionistsportiv

Nutritia este o parte extrem de importanta pentru orice sportiv, o stim cu toti. Ce mananci in ziua competitiei, mai ales micul dejun inainte de concurs, este cu atat mai important.

O cantitate prea mare de alimente sau alegerile gresite pot coduce la probleme digestive. Prea putina hrana si s-ar putea sa ramai fara energie. Poate sa para dificil sa iti pregatesti exact ce trebuie sa consumi exact la momentul potrivit.

In acest clip vei afla de la nutritionistul Serban Damian ce e mai bine sa mananci la micul dejun inaintea unui concurs de maraton, triatlon, ciclism, inot sau inaintea unui meci de fotbal, handbal, baschet etc.

………………………………………………..

Centrul Superfit din Bucuresti este locul unde sportivii amatori si de performanta pot gasi o echipa completa de profesionisti: nutritionist sportiv, psiholog sportivi, medic sportiv, medic specialist recuperare, fizioterapeuti, antrenori.

Poti beneficia de serivicii de nutritie sportiva, medicina sportiva, recuperare medicala, fiziokinetoterapie, antrenamente speciale (izoinertial, respirator, agilitate), teste de performanta (testare cardiometabolica, analiza mersului si alergarii, baropodometrie, analiza compozitiei corporale, analiza fortei).

Afla mai multe aici:

– siteul clinicii – https://www.superfit.ro
– pagina de Facebook – https://www.facebook.com/centrulsuperfit
– pagina de Instagram – https://www.instagram.com/centrulsuperfit

Dr. Serban Damian, fondatorul Clinicii Superfit este nutritionist sportiv si a colaborat cu sportivi de top, printre care jucatoare de tenis din top 100 WTA, Echipa Nationala de Fotbal a Romaniei, Echipa Olimpica Romana de Baschet Feminin 3×3, atleti si inotatori olimpici.

Poti citi articolele sale pe blogul https://www.nutritionist.info.ro sau il poti gasi pe LinkedIn – https://www.linkedin.com/in/serban-damian-8203324/

Daca ai nevoie de serviciile noastre, te asteptam cu drag la Centrul Superfit in Bucuresti!

DISCLAIMER!
Acest clip are scop educativ si nu înlocuiește controlul medical!
Dr. Serban Damian si Centrul Superfit nu isi asuma nicio raspundere privind aplicarea sfaturilor oferite in acest clip.
Intotdeauna solicitati opinia medicului dvs. inainte de a lua orice decizie privind sanatatea!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *