Cum slabesc 2-3 kg pana la Revelion? Dr Alexandru Popa, medic specialist, #TheSmartestNutritionTeam

Cum slabesc 2-3 kg pana la Revelion? Dr Alexandru Popa, medic specialist, #TheSmartestNutritionTeam

Se apropie sarbatorile si ne sta gandul la sarmale, carnati si cozonac. Ce facem insa daca mai avem de dat cateva kilograme jos pentru a incapea in rochia noua si superba pentru petrecerea de Revelion? Dr Alexandru Popa, medic specialist diabet, nutritie, boli metabolice in Clinica Smart Nutrition ne ofera raspunsul la aceasta intrebare. Nutritionistul clinicii de nutritie Smart Nutrition din Bucuresti ne explica de ce primul obiectiv este sa nu ne ingrasam intre Craciun si Revelion. 51% dintre oameni iau in greutate intre Craciun si Revelion, mult mai multi decat in cazul sarbatorilor de Paste. Explicatia este data de numarul mare de zile dintre Craciun si Revelion cand cu totii continuam sa mancam din plin din preparatele traditionale si din dulciuri. Asa ca in primul rand trebuie sa ne controlam greutatea si apoiu sa urmam sfaturile dr Popa legate de cum putem scapa de cele cateva kilograme care ne supara pana acand vin sarbatorile.

Despre Clinica Smart Nutrition

Smart Nutrition este o clinica medicala unde medici cu certificari internationale in Diabet, Nutritie si Boli Metabolice au la dispozitie cele mai performante echipamente pentru a diagnostica si aplica tratamente individualizate pacientilor nostri. Serviciile medicale sunt personalizate in functie de obiectivele pacientului, analiza cantitativa și calitativa a stilului de viața, istoricul medical, rezultatele investigațiilor și analizelor, programul de lucru/studiu, preferințe alimentare și locurile in care pacientul ia masa.

Programele medicale oferite de clinica noastra sunt destinate persoanelor care doresc să scadă în greutate, celor care au nevoie de consiliere pentru alegerea unui stil de viață sănătos, doamnelor însărcinate, familiilor care au nevoie de consiliere pentru alimentația copiilor sau persoanelor care suferă de boli cronice și au nevoie de nutriție terapeutică.

Pregatirea stiintifica de top asigurata prin titluri de Doctor in Medicina si certificarile internationale in domeniu sunt garantii pentru calitatea serviciilor noastre medicale. La acestea se adauga lucrarile stiintifice publicate, studiile de cercetare si certificarile oferite de Federatia Mondiala a Obezitatii.

Echipa noastra este formata exclusiv din medici specialisti cu expertiza nationala si internationala in domeniu si oferim in cadrul specialitatii consultatii de:

• Nutritie pentru scadere în greutate
• Nutritie pentru copii cu probleme de greutate
• Nutritie pentru sarcina și alaptare
• Diabet
• Nutritie terapeutica
De asemenea, oferim pacientilor nostri servicii medicale si pentru complicatiile aparute:
• Consulturi psihiatrie
• Psihoterapie
• Consulturi pentru apnea de somn

30 de comentarii

  1. Привет! Появился вопрос про получить займ? Предлагаем надежный источник финансовой помощи. Вы можете получить средства в долг без излишних вопросов и документов? Тогда обратитесь к нам! Мы готовы предоставить выгодные условия кредитования, быстрое решение и обеспечение конфиденциальности. Не откладывайте свои планы и мечты, воспользуйтесь предложенным предложением прямо сейчас!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *