Testimonial pacient Clinica Smart Nutrition, Mihaela Pipera a slabit si a primit banii inapoi!

Testimonial pacient Clinica Smart Nutrition, Mihaela Pipera a slabit si a primit banii inapoi!

Pacienta Clinicii Smart Nutrition s-a înscris în campania “Ai slăbit, îți dăm banii înapoi” chiar dacă alapta. A stabilit împreună cu medicul dr Alexandru Popa, medic specialist diabet, nutriție, boli metabolice un obiectiv realist dar care să îi aducă satisfacții și să nu îi pună sănătatea în pericol. “Una dintre cele mai mari temeri a fost că aș putea să pierd lactația întrucât fetița mea cea mică avea 6 luni cand am început, dar nu m-a afectat absolut deloc” spune acum, la sfâșitul pachetului de servicii medicale din clinica de nutritie Smart Nutrition.
Ne bucurăm că am reușit să o motivăm pe doamna Pipera pentru a își schimba forma fizică și starea de sănătate. “Cea mai puternica motivație pentru mine a fost cea financiară, faptul că primeam banii înapoi dacă reușeam a fost motivul principal. După care a fost și acea frustrare că nu reușeam să mai dau nimic jos dupa ce am născut a doua oară.” Oricare motivatie inițială ne aduce pacienții în clinică si in cabinetul de nutritie, satisfacția atunci cand își ating obiectivele se citește în zambetul larg de pe față. “Reacția celor din jur. Chiar dacă mă motiva cu totul altceva, satisfactța vine din reacția celor din jur.”
Suntem mândri de rezultatele doamnei, a scăzut în greutate 10,4 kg din care 8,1 kg sunt din grasime. O intervenție nutrițonala corectă, cu rezultate bune înseamnă ca minim 50% din greutatea scazută de pacient să fie din masa grasă. Am întrebat-o pe doamna Pipera cum a slăbit. “Nu aș putea spune că am ținut o dietă pentru că am mâncat normal, cu anumite modificări pe cantitați și bineințeles fără anumite alimente.” spune, precum și „“Nu i-aș spune neapărat dieta, 3 mese pe zi, 1-2 gustări în funcție de cum reușesc să mă organizez”.

Despre Clinica Smart Nutrition

Smart Nutrition este o clinica medicala unde medici cu certificari internationale in Diabet, Nutritie si Boli Metabolice au la dispozitie cele mai performante echipamente pentru a diagnostica si aplica tratamente individualizate pacientilor nostri. Serviciile medicale sunt personalizate in functie de obiectivele pacientului, analiza cantitativa și calitativa a stilului de viața, istoricul medical, rezultatele investigațiilor și analizelor, programul de lucru/studiu, preferințe alimentare și locurile in care pacientul ia masa.

Programele medicale oferite de clinica noastra sunt destinate persoanelor care doresc să scadă în greutate, celor care au nevoie de consiliere pentru alegerea unui stil de viață sănătos, doamnelor însărcinate, familiilor care au nevoie de consiliere pentru alimentația copiilor sau persoanelor care suferă de boli cronice și au nevoie de nutriție terapeutică.

Pregatirea stiintifica de top asigurata prin titluri de Doctor in Medicina si certificarile internationale in domeniu sunt garantii pentru calitatea serviciilor noastre medicale. La acestea se adauga lucrarile stiintifice publicate, studiile de cercetare si certificarile oferite de Federatia Mondiala a Obezitatii.

Echipa noastra este formata exclusiv din medici specialisti cu expertiza nationala si internationala in domeniu si oferim in cadrul specialitatii consultatii de:

• Nutritie pentru scadere în greutate
• Nutritie pentru copii cu probleme de greutate
• Nutritie pentru sarcina și alaptare
• Diabet
• Nutritie terapeutica
De asemenea, oferim pacientilor nostri servicii medicale si pentru complicatiile aparute:
• Consulturi psihiatrie
• Psihoterapie
• Consulturi pentru apnea de somn

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *