Pot manca orice daca ma incadrez intr-un numar corect de kcalorii? Dr Alexandru Popa

Pot manca orice daca ma incadrez intr-un numar corect de kcalorii? Dr Alexandru Popa

Dr Alexandru Popa raspunde la intrebarea: Pot manca orice daca ma incadrez intr-un numar corect de kcalorii?. Dr Popa este medic specialist diabet, nutritie, boli metabolice si membru a #TheSmartestNutritionTeam din #ClinicaSmartNutrition. Nutritionistul dr Popa explica de ce, atat intr-o alimentatie sanatoasa cat si intr-un plan de scadere in greutate alegerea alimentelor este mai importanta decat numarul total de kcalorii. Limitand doar numarul de kcalorii fara a avea grija ce includem in meniu avem sanse sa obtinem o scadere in greutate pe termen scurt, reprezentata de multe ori de pierdere de masa musculara si nu de scadere din masa grasa din corp.

Despre Clinica Smart Nutrition

Smart Nutrition este o clinica medicala unde medici cu certificari internationale in Diabet, Nutritie si Boli Metabolice au la dispozitie cele mai performante echipamente pentru a diagnostica si aplica tratamente individualizate pacientilor nostri. Serviciile medicale sunt personalizate in functie de obiectivele pacientului, analiza cantitativa și calitativa a stilului de viața, istoricul medical, rezultatele investigațiilor și analizelor, programul de lucru/studiu, preferințe alimentare și locurile in care pacientul ia masa.

Programele medicale oferite de clinica noastra sunt destinate persoanelor care doresc să scadă în greutate, celor care au nevoie de consiliere pentru alegerea unui stil de viață sănătos, doamnelor însărcinate, familiilor care au nevoie de consiliere pentru alimentația copiilor sau persoanelor care suferă de boli cronice și au nevoie de nutriție terapeutică.

Pregatirea stiintifica de top asigurata prin titluri de Doctor in Medicina si certificarile internationale in domeniu sunt garantii pentru calitatea serviciilor noastre medicale. La acestea se adauga lucrarile stiintifice publicate, studiile de cercetare si certificarile oferite de Federatia Mondiala a Obezitatii.

Echipa noastra este formata exclusiv din medici specialisti cu expertiza nationala si internationala in domeniu si oferim in cadrul specialitatii consultatii de:

• Nutritie pentru scadere în greutate
• Nutritie pentru copii cu probleme de greutate
• Nutritie pentru sarcina și alaptare
• Diabet
• Nutritie terapeutica
De asemenea, oferim pacientilor nostri servicii medicale si pentru complicatiile aparute:
• Consulturi psihiatrie
• Psihoterapie
• Consulturi pentru apnea de somn

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *