Antrenament pentru dezvoltarea forţei la fotbalişti

Antrenament pentru dezvoltarea forţei la fotbalişti

#fotbal #antrenament #forta

Antrenamentul izoinertial are capacitatea de a dezvolta forta intr-un mod rapid si uniform, cu o investitie de timp mult mai redusa fata de antrenamentul clasic, cu greutati.

Acest gen de antrenament se practica la marile cluburi din lume, care detin echipamente Desmotec.

La Centrul Superfit am antrenat sportivi din diverse sporturi si am obtinut rezultate extraordinare: fotbal, tenis, inot, triatlon, handbal, baschet, arte martiale.

Citeste aici mai mult despre antrenamentul de forta izoinertial https://www.superfit.ro/servicii/antrenament-izoinertial/

Citeste aici articolul despre fotbalistul Justin Sgircitu, care apare in acest clip https://www.superfit.ro/justin-sgircitu-un-fotbalist-de-perspectiva-pregatit-si-la-centrul-superfit/

…………………………………….

Centrul Superfit din Bucuresti este locul unde sportivii amatori si de performanta pot gasi o echipa completa de profesionisti: nutritionist sportiv, psiholog sportivi, medic sportiv, medic specialist recuperare, fizioterapeuti, antrenori.

Poti beneficia de servicii de nutritie sportiva, medicina sportiva, recuperare medicala, fiziokinetoterapie, antrenamente speciale (izoinertial, respirator, agilitate), teste de performanta (testare cardiometabolica, analiza mersului si alergarii, baropodometrie, analiza compozitiei corporale, analiza fortei).

Afla mai multe aici:

– siteul clinicii – https://www.superfit.ro
– pagina de Facebook – https://www.facebook.com/centrulsuperfit
– pagina de Instagram – https://www.instagram.com/centrulsuperfit

Dr. Serban Damian, fondatorul Clinicii Superfit este nutritionist sportiv si a colaborat cu sportivi de top, printre care jucatoare de tenis din top 100 WTA, Echipa Nationala de Fotbal a Romaniei, Echipa Olimpica Romana de Baschet Feminin 3×3, atleti si inotatori olimpici.

Poti citi articolele sale pe blogul https://www.nutritionist.info.ro sau il poti gasi pe LinkedIn – https://www.linkedin.com/in/serban-damian-8203324/

Daca ai nevoie de serviciile noastre, te asteptam cu drag la Centrul Superfit in Bucuresti!

DISCLAIMER!
Acest clip are scop educativ si nu înlocuiește controlul medical!
Dr. Serban Damian si Centrul Superfit nu isi asuma nicio raspundere privind aplicarea sfaturilor oferite in acest clip.
Intotdeauna solicitati opinia medicului dvs. inainte de a lua orice decizie privind sanatatea!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *