Cum SLĂBEŞTI la orice vârstă!

Cum SLĂBEŞTI la orice vârstă!

#slabire #varsta #nutritionist

Se poate slabi la orice varsta!
Nu esti convins ca aceasta afirmatie este adevarata? In acest video iti voi explica ce trebuie sa faci ca sa slabesti, indiferent de varsta!

Indiferent de varsta, kilogramele in plus pot influenta negativ sanatatea, dar si increderea in sine si calitatea vietii. De asemenea, obezitatea este legata in mod direct de cresterea mortalitatii generale.
Pe de alta parte, o greutate sanatoasa poate preveni boli grave si poate contribui la starea de bine in toate etapele vietii. Exista peste 50 de comorbiditati ale obezitatii care pot fi diminuate prin scaderea in greutate, inclusiv diabet zaharat, boli cardiovasculare, osteoartrita, depresie si anxietate.
In anumite perioade ale vietii, slabirea poate fi mai dificila, dar schimbarea in bine a obiceiurilor alimentare este oricand posibila.
In continuare, iti ofer un ghid pentru slabit sanatos si sigur la diferite varste

00:00 Intro
01:15 Cum slabesc copiii si adolescentii
03:50 Cum slabesc adultii
05:49 Cum slabesc seniorii

Daca ai nevoie de ajutor pentru slabit, apeleaza cu incredere la serviciile mele online https://www.superfit.ro/slabire-cu-nutritionist-online/
……………………………

Centrul Superfit din Bucuresti este locul unde sportivii amatori si de performanta pot gasi o echipa completa de profesionisti: nutritionist sportiv, psiholog sportivi, medic sportiv, medic specialist recuperare, fizioterapeuti, antrenori.

Poti beneficia de servicii de nutritie sportiva, medicina sportiva, recuperare medicala, fiziokinetoterapie, antrenamente speciale (izoinertial, respirator, agilitate), teste de performanta (testare cardiometabolica, analiza mersului si alergarii, baropodometrie, analiza compozitiei corporale, analiza fortei).

Afla mai multe aici:

– siteul clinicii – https://www.superfit.ro
– pagina de Facebook – https://www.facebook.com/centrulsuperfit
– pagina de Instagram – https://www.instagram.com/centrulsuperfit

Dr. Serban Damian, fondatorul Clinicii Superfit este nutritionist sportiv si a colaborat cu sportivi de top, printre care jucatoare de tenis din top 100 WTA, Echipa Nationala de Fotbal a Romaniei, Echipa Olimpica Romana de Baschet Feminin 3×3, atleti si inotatori olimpici.

Poti citi articolele sale pe blogul https://www.nutritionist.info.ro sau il poti gasi pe LinkedIn – https://www.linkedin.com/in/serban-damian-8203324/

Daca ai nevoie de serviciile noastre, te asteptam cu drag la Centrul Superfit in Bucuresti!

DISCLAIMER!
Acest clip are scop educativ si nu înlocuiește controlul medical!
Dr. Serban Damian si Centrul Superfit nu isi asuma nicio raspundere privind aplicarea sfaturilor oferite in acest clip.
Intotdeauna solicitati opinia medicului dvs. inainte de a lua orice decizie privind sanatatea!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *