Cum ne revenim dupa izolare – sfaturi de nutritie si sport de la nutritionist

Cum ne revenim dupa izolare – sfaturi de nutritie si sport de la nutritionist

#izolare #nutritie #miscare

Perioada de izolare la domiciliu din cauza pandemiei Covid-19 si-a pus amprenta pe vietile noastre. Dupa 2 luni in care ne-am modificat fortat stilul de viata, acum este timpul sa ne revenim.

Dr. Serban Damian de la Centrul Medical Superfit ne spune care sunt cele mai importante schimbari pe care trebuie sa le facem in privinta nutritiei si miscarii.

…………………………..

Centrul Superfit din Bucuresti este locul unde sportivii amatori si de performanta pot gasi o echipa completa de profesionisti: nutritionist sportiv, psiholog sportivi, medic sportiv, medic specialist recuperare, fizioterapeuti, antrenori.

Poti beneficia de serivicii de nutritie sportiva, medicina sportiva, recuperare medicala, fiziokinetoterapie, antrenamente speciale (izoinertial, respirator, agilitate), teste de performanta (testare cardiometabolica, analiza mersului si alergarii, baropodometrie, analiza compozitiei corporale, analiza fortei).

Afla mai multe aici:

– siteul clinicii – https://www.superfit.ro
– pagina de Facebook – https://www.facebook.com/centrulsuperfit
– pagina de Instagram – https://www.instagram.com/centrulsuperfit

Dr. Serban Damian, fondatorul Clinicii Superfit este nutritionist sportiv si a colaborat cu sportivi de top, printre care jucatoare de tenis din top 100 WTA, Echipa Nationala de Fotbal a Romaniei, Echipa Olimpica Romana de Baschet Feminin 3×3, atleti si inotatori olimpici.

Poti citi articolele sale pe blogul https://www.nutritionist.info.ro sau il poti gasi pe LinkedIn – https://www.linkedin.com/in/serban-damian-8203324/

Daca ai nevoie de serviciile noastre, te asteptam cu drag la Centrul Superfit in Bucuresti!

#izolare #covid19 #nutritie #nutritionist #sanatate #revenire #miscare #slabire #obezitate #vreau sa slabesc #clinicadenutritie

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *