Cum citim etichetele alimentare

Cum citim etichetele alimentare

#eticheta #nutritie #ingrediente

Fiecare aliment are o eticheta cu specificatii nutritionale, conform legilor europene. Multi oameni nu se obosesc sa citeasca aceasta eticheta, dar este important sa o facem, pentru ca ne aduce informatii importante despre produsul pe care urmeaza sa il cumparam si sa il consumam.

In acest clip, doctorul Serban Damian iti explica la ce sa fii atent atunci cand citesti eticheta produselor alimentare.

………………………………………………….

Centrul Superfit din Bucuresti este locul unde sportivii amatori si de performanta pot gasi o echipa completa de profesionisti: nutritionist sportiv, psiholog sportivi, medic sportiv, medic specialist recuperare, fizioterapeuti, antrenori.

Poti beneficia de serivicii de nutritie sportiva, medicina sportiva, recuperare medicala, fiziokinetoterapie, antrenamente speciale (izoinertial, respirator, agilitate), teste de performanta (testare cardiometabolica, analiza mersului si alergarii, baropodometrie, analiza compozitiei corporale, analiza fortei).

Afla mai multe aici:

– siteul clinicii – https://www.superfit.ro
– pagina de Facebook – https://www.facebook.com/centrulsuperfit
– pagina de Instagram – https://www.instagram.com/centrulsuperfit

Dr. Serban Damian, fondatorul Clinicii Superfit este nutritionist sportiv si a colaborat cu sportivi de top, printre care jucatoare de tenis din top 100 WTA, Echipa Nationala de Fotbal a Romaniei, Echipa Olimpica Romana de Baschet Feminin 3×3, atleti si inotatori olimpici.

Poti citi articolele sale pe blogul https://www.nutritionist.info.ro sau il poti gasi pe LinkedIn – https://www.linkedin.com/in/serban-damian-8203324/

Daca ai nevoie de serviciile noastre, te asteptam cu drag la Centrul Superfit in Bucuresti!

#nutritionist #nutritie #eticheta #ingrediente #alimente #specificiatii #superfit #termendevalabilitate #zahar #sare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *