Servicii de nutritie sportiva la Centrul Superfit din Bucuresti

Servicii de nutritie sportiva la Centrul Superfit din Bucuresti

#nutritie #sportivi #bucuresti

Nutritia sportiva este un aspect foarte important al pregatirii unui sportiv, indiferent daca vorbim de sportivi amatori sau de performanta.

Un renumit profesor de nutritie sportiva din Anglia a facut candva aceasta afirmatie plina de adevar: nutritia nu poate face dintr-un sportiv mediocru un sportiv de exceptie, insa o alimentatie deficitara, de proasta calitate poate face dintr-un sportiv talentat, un sportiv mediocru.

Sunt doctorul Serban Damian, nutritionist sportiv la Centrul Medical Superfit. Ma ocup de mai mult de 10 ani de consilierea sportivilor pe probleme de nutritie.

Iata cu ce pot sa te ajut si pe tine:

Consultanta individuala, ceea ce presupune alcatuirea de planuri nutritionale complete, indiferent de sportul pe care il practici, pentru atingerea obiectivelor tale pe termen scurt, mediu si lung.

Consultanta pentru echipe sportive din orice ramura sportiva si orice varsta, adica conceperea strategiei nutritionale pentru antrenamente si meciuri, deplasari, bufet suedez, sustinerea refacerii, recuperarea dupa accidentari, modificari de greutate si compozitie corporala.

Meniuri personalizate – aceste meniuri se alcatuiesc luand in calcul toate caracteristicile sportivilor: varsta, dimensiuni, profil sportiv, etapa de pregatire, probleme medicale si rezultate la analize, obiective propuse.

Teste fiziologice si masuratori antropometrice. Pentru a oferi cele mai bune recomandari si planuri de alimentatie, ne bazam pe cele mai moderne investigatii pentru sportivi, realizate cu tehnologie de ultima generatie.

Educatie nutritionala. Obiectivul nostru este de a-I educa pe sportivi, de la cele mai mici varste, astfel incat sa poata aplica in toata cariera sportiva principiile corecte ale nutritiei sportive.

Seminarii si workshopuri. Organizam intalniri cu sportivii, live sau onine, pentru a sustine seminarii de nutritie sportiva pe diverse tematici specifice sportului respectiv, de comun acord cu staff-ul tehnic si medical.

Daca ai nevoie de oricare dintre serviciile noastre, nu ezita sa ne contactezi!

……………………………

Centrul Superfit din Bucuresti este locul unde sportivii amatori si de performanta pot gasi o echipa completa de profesionisti: nutritionist sportiv, psiholog sportivi, medic sportiv, medic specialist recuperare, fizioterapeuti, antrenori.

Poti beneficia de serivicii de nutritie sportiva, medicina sportiva, recuperare medicala, fiziokinetoterapie, antrenamente speciale (izoinertial, respirator, agilitate), teste de performanta (testare cardiometabolica, analiza mersului si alergarii, baropodometrie, analiza compozitiei corporale, analiza fortei).

Afla mai multe aici:

– siteul clinicii – https://www.superfit.ro
– pagina de Facebook – https://www.facebook.com/centrulsuperfit
– pagina de Instagram – https://www.instagram.com/centrulsuperfit

Dr. Serban Damian, fondatorul Clinicii Superfit este nutritionist sportiv si a colaborat cu sportivi de top, printre care jucatoare de tenis din top 100 WTA, Echipa Nationala de Fotbal a Romaniei, Echipa Olimpica Romana de Baschet Feminin 3×3, atleti si inotatori olimpici.

Poti citi articolele sale pe blogul https://www.nutritionist.info.ro sau il poti gasi pe LinkedIn – https://www.linkedin.com/in/serban-damian-8203324/

Daca ai nevoie de serviciile noastre, te asteptam cu drag la Centrul Superfit in Bucuresti!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *