Legatura dintre diabet, obezitate si Coronavirus, TVR, Dr Mihaela Posea, Vreau sa fiu sanatos

Legatura dintre diabet, obezitate si Coronavirus, TVR, Dr Mihaela Posea, Vreau sa fiu sanatos

Dintre interviurile acordate de medicii Clinicii Smart Nutrition, prezentam interviul acordat de dr Mihaela Posea Soniei Argint Ionescu la TVR pentru emisiunea Vreau sa fiu Sanatos. Tema interviului acordat de medicul nutritionist este Legatura dintre diabet, obezitate si coronavirus. Atat diabetul cat si obezitatea sunt conditii care pot duce la o forma mai severa a infectiei cu coronavirus. Cheia in aceste cazuri este preventia si dr Posea recomanda un control bun al valorilor glicemiei pentru pacientii diabetici. In cazul pacientilor care sufera de obezitate, si chiar in cazul pacientilor supraponderali, controlul greutatii ete foarte important. Poate ca acume ste momentul sa incercam sa ajungem la o greutate sanatoasa care ne scade nu doar riscul de a face o forma mai grava in cazul infectiei cu coronavirus, dar scade si riscul de a dezvolta alte boli cronice. Medicii nutritionisti ai Clinicii Smart Nutrition dezvolta pentru fiecare pacient programe personalizate de nutritie bazate pe istoricul medical, analize de sange si investigatii de metabolism, dar si pe programul si preferintele alimentare ale pacientilor.

Despre Clinica Smart Nutrition

Smart Nutrition este o clinica medicala unde medici cu certificari internationale in Diabet, Nutritie si Boli Metabolice au la dispozitie cele mai performante echipamente pentru a diagnostica si aplica tratamente individualizate pacientilor nostri. Serviciile medicale sunt personalizate in functie de obiectivele pacientului, analiza cantitativa și calitativa a stilului de viața, istoricul medical, rezultatele investigațiilor și analizelor, programul de lucru/studiu, preferințe alimentare și locurile in care pacientul ia masa.

Programele medicale oferite de clinica noastra sunt destinate persoanelor care doresc să scadă în greutate, celor care au nevoie de consiliere pentru alegerea unui stil de viață sănătos, doamnelor însărcinate, familiilor care au nevoie de consiliere pentru alimentația copiilor sau persoanelor care suferă de boli cronice și au nevoie de nutriție terapeutică.

Pregatirea stiintifica de top asigurata prin titluri de Doctor in Medicina si certificarile internationale in domeniu sunt garantii pentru calitatea serviciilor noastre medicale. La acestea se adauga lucrarile stiintifice publicate, studiile de cercetare si certificarile oferite de Federatia Mondiala a Obezitatii.

Echipa noastra este formata exclusiv din medici specialisti cu expertiza nationala si internationala in domeniu si oferim in cadrul specialitatii consultatii de:

• Nutritie pentru scadere in greutate
• Nutritie pentru copii cu probleme de greutate
• Nutritie pentru sarcina si alaptare
• Diabet
• Nutritie terapeutica
De asemenea, oferim pacientilor nostri servicii medicale si pentru complicatiile aparute:
• Consulturi psihiatrie
• Psihoterapie
• Consulturi pentru apnea de somn

2 comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *