Webinar Mihaela Bilic #ProvocareaFaraZahar

Webinar Mihaela Bilic #ProvocareaFaraZahar

Inregistrarea webinarului sustinut de dr Mihaela Bilic in calitate de ambasador al #ProvocareaFaraZahar a Clinicii Smart Nutritiondin data de 25 februarie 2021 cand dr Mihaela Bilic raspunde la intrebarile puse de participanti. Multumim CISCO Romania pentru suportul tehnic si Mirelei Pitu de la Pi2PR pentru moderare.

Despre #ProvocareaFaraZahar

“Zaharul are doar calorii goale, nu are niciun nutrient valoros pentru organism care nu o sa sufere daca il eliminam din alimentatie. Putem sa il pastram pe post de condiment” spune dr Mihaela Bilic, ambasador #provocareafarazahar in unul dintre materialele campaniei. Va provocam sa incercati macar o zi, sau o saptamana fara zahar si sa ne trimiteti fotografii, impresii, intrebari despre experienta voastra.
Urmăriți-ne pe social media si pe blog, iar medicii Clinicii Smart Nutrition vă vor povesti despre efectele nocive ale zahărului, mecanismele zahărului în organism, limitele cantităților de zahăr acceptabile într-un stil de viață sănătos, avantajele excluderii zahărului adăugat, despre îndulcitori, rețete de gustări fără zahăr, sfaturi legate de pofta pentru ceva dulce și alimente cu zahăr ascuns.

Despre Clinica Smart Nutrition

Smart Nutrition este o clinica medicala unde medici cu certificari internationale in Diabet, Nutritie si Boli Metabolice au la dispozitie cele mai performante echipamente pentru a diagnostica si aplica tratamente individualizate pacientilor nostri. Serviciile medicale sunt personalizate in functie de obiectivele pacientului, analiza cantitativa și calitativa a stilului de viața, istoricul medical, rezultatele investigațiilor și analizelor, programul de lucru/studiu, preferințe alimentare și locurile in care pacientul ia masa.

Programele medicale oferite de clinica noastra sunt destinate persoanelor care doresc să scadă în greutate, celor care au nevoie de consiliere pentru alegerea unui stil de viață sănătos, doamnelor însărcinate, familiilor care au nevoie de consiliere pentru alimentația copiilor sau persoanelor care suferă de boli cronice și au nevoie de nutriție terapeutică.

Pregatirea stiintifica de top asigurata prin titluri de Doctor in Medicina si certificarile internationale in domeniu sunt garantii pentru calitatea serviciilor noastre medicale. La acestea se adauga lucrarile stiintifice publicate, studiile de cercetare si certificarile oferite de Federatia Mondiala a Obezitatii.

Echipa noastra este formata exclusiv din medici specialisti cu expertiza nationala si internationala in domeniu si oferim in cadrul specialitatii consultatii de:

• Nutritie pentru scadere in greutate
• Nutritie pentru copii cu probleme de greutate
• Nutritie pentru sarcina si alaptare
• Diabet
• Nutritie terapeutica
De asemenea, oferim pacientilor nostri servicii medicale si pentru complicatiile aparute:
• Consulturi psihiatrie
• Psihoterapie
• Consulturi pentru apnea de somn

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *