Circuit cu greutatea corpului- crestere musculara

Circuit cu greutatea corpului- crestere musculara

Cel mai important lucru pentru cresterea masei este progresul, indiferent de accesoriile folosite la antrenament, fie ca tragi de fiare, aparate sau te antrenezi cu greutatea corpului. In timp trebuie sa creasca tensiunea la care este supus muschiul. Asta se poate face crescand numarul de repetari pe serie, crescand greutatea folosita, sau alegerea unor exercitii mai solicitante. Cu alte cuvinte, trebuie sa devii mai puternic.

Cele mai eficiente exercitii pentru cresterea masei musculare sunt exercitiile de baza. Acest lucru este recunoscut de toti culturistii profesionisti. In perioadele cand doresc crestere musculara ei isi alcatuiesc antrenmentul folosind aproape exclusiv astfel de exercitii. Cum exista pentru fiecare grupa musculara cel putin un exercitiu de baza care se poate face cu greutatea corpului, pot creste in masa musculara fara probleme.

Alge exercitiile care iti permit sa faci minim 5 si maxim 15 repetari pe serie. Daca poti efectua de exemplu mai mult de 15 flotari pe serie trebuie sa alegi un exercitiu mai greu.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *