Clinica Smart Nutrition, Despre probiotice cu dr Alexandru Popa

Clinica Smart Nutrition, Despre probiotice cu dr Alexandru Popa

Dr Alexandru Popa, colegul nostru din #TheSmartestNutritionTeam, explica pe larg despre probiotice. Nutritionistul dr Popa spune in filmare ce sunt probioticele si care este rolul lor in organism, importanta probioticelor si importanta prebioticelor, modul in care organismul foloseste probioticele. Colegul nostru din clinica de nutritie Bucuresti Smart Nutrition enumera sursele de probiotice, sursele naturale de probiotice si cum trebuie incluse in alimentatie. Doctorul nutritionist medic specialist diabet, nutritie, boli metabolice explica suplimentele de probiotice, cum trebuie alese suplimentele de probiotice, cand trebuie sa consumam suplimente de probiotice, cate milioane de colonii trebuie sa aiba suplimentele de probiotice si care sunt prebioticele recomandate, in cele mai multe cazuri inulina.

Despre Clinica Smart Nutrition

Smart Nutrition este o clinica medicala unde medici cu certificari internationale in Diabet, Nutritie si Boli Metabolice au la dispozitie cele mai performante echipamente pentru a diagnostica si aplica tratamente individualizate pacientilor nostri. Serviciile medicale sunt personalizate in functie de obiectivele pacientului, analiza cantitativa și calitativa a stilului de viața, istoricul medical, rezultatele investigațiilor și analizelor, programul de lucru/studiu, preferințe alimentare și locurile in care pacientul ia masa.

Programele medicale oferite de clinica noastra sunt destinate persoanelor care doresc să scadă în greutate, celor care au nevoie de consiliere pentru alegerea unui stil de viață sănătos, doamnelor însărcinate, familiilor care au nevoie de consiliere pentru alimentația copiilor sau persoanelor care suferă de boli cronice și au nevoie de nutriție terapeutică.

Pregatirea stiintifica de top asigurata prin titluri de Doctor in Medicina si certificarile internationale in domeniu sunt garantii pentru calitatea serviciilor noastre medicale. La acestea se adauga lucrarile stiintifice publicate, studiile de cercetare si certificarile oferite de Federatia Mondiala a Obezitatii.

Echipa noastra este formata exclusiv din medici specialisti cu expertiza nationala si internationala in domeniu si oferim in cadrul specialitatii consultatii de:

• Nutritie pentru scadere în greutate
• Nutritie pentru copii cu probleme de greutate
• Nutritie pentru sarcina și alaptare
• Diabet
• Nutritie terapeutica
De asemenea, oferim pacientilor nostri servicii medicale si pentru complicatiile aparute:
• Consulturi psihiatrie
• Psihoterapie
• Consulturi pentru apnea de somn

450 de comentarii

  1. Вам срочно нужны деньги? Наше МФО предоставляет кредиты до 30 000 рублей с гарантированным одобрением, даже если у вас плохая кредитная история. Мы верим, что каждый заслуживает второго шанса, и готовы предоставить его, обеспечивая быстрое и удобное решение вашей финансовой необходимости. Забудьте о бесконечных проверках и отказах – выберите надежность и скорость.

    У нас вы найдете микрозаймы онлайн новые и другие предложения от МФО 2024 года! Каждый сможет получить быстрый займ в онлайн режиме без проверок и отказов.

  2. indian pharmacy [url=https://indianpharm.store/#]Indian pharmacy to USA[/url] online shopping pharmacy india indianpharm.store

  3. purple pharmacy mexico price list [url=https://certifiedpharmacymexico.pro/#]reputable mexican pharmacies online[/url] mexican pharmacy

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *