Dr Alexandru Popa,specialist diabet nutritie boli metabolice, Ingrasa suplimentele cu multivitamine?

Dr Alexandru Popa,specialist diabet nutritie boli metabolice, Ingrasa suplimentele cu multivitamine?

Dr Alexandru Popa, nutritionistul din clinica de nutritie Clinica Smart Nutrition raspunde la intrebarea: Ingrasa suplimentele cu multivitamine? Medicul specialist diabet, nutritie, boli metabolice lucreaza in cabinetul de nutritie din Bucuresti si are o experienta bogata in nutritie cu pacienti care vor sa scada in greutate, adulti si adolescenti, precum si in nutritie terapeutica. Dr Popa explica care este rolul mutivitaminelor, cand este indicat sa fie administrate si cine trebuie sa le prescrie.

Despre Clinica Smart Nutrition

Smart Nutrition este o clinica medicala unde medici cu certificari internationale in Diabet, Nutritie si Boli Metabolice au la dispozitie cele mai performante echipamente pentru a diagnostica si aplica tratamente individualizate pacientilor nostri. Serviciile medicale sunt personalizate in functie de obiectivele pacientului, analiza cantitativa și calitativa a stilului de viața, istoricul medical, rezultatele investigațiilor și analizelor, programul de lucru/studiu, preferințe alimentare și locurile in care pacientul ia masa.

Programele medicale oferite de clinica noastra sunt destinate persoanelor care doresc să scadă în greutate, celor care au nevoie de consiliere pentru alegerea unui stil de viață sănătos, doamnelor însărcinate, familiilor care au nevoie de consiliere pentru alimentația copiilor sau persoanelor care suferă de boli cronice și au nevoie de nutriție terapeutică.

Pregatirea stiintifica de top asigurata prin titluri de Doctor in Medicina si certificarile internationale in domeniu sunt garantii pentru calitatea serviciilor noastre medicale. La acestea se adauga lucrarile stiintifice publicate, studiile de cercetare si certificarile oferite de Federatia Mondiala a Obezitatii.

Echipa noastra este formata exclusiv din medici specialisti cu expertiza nationala si internationala in domeniu si oferim in cadrul specialitatii consultatii de:

• Nutritie pentru scadere în greutate
• Nutritie pentru copii cu probleme de greutate
• Nutritie pentru sarcina și alaptare
• Diabet
• Nutritie terapeutica
De asemenea, oferim pacientilor nostri servicii medicale si pentru complicatiile aparute:
• Consulturi psihiatrie
• Psihoterapie
• Consulturi pentru apnea de somn

9 comentarii

  1. Интимные спутницы из Москвы готовы подарить вам незабываемые моменты. Эксклюзивное объявление: мне 18 лет, и я готова подарить тебе невероятный минет в машине. Ощути магию настоящего наслаждения! индивидуалки братиславская. Опытные дамы удовольствия ждут вашего звонка. Узнайте, что такое настоящее удовлетворение в компании кокеток из столицы.

  2. Ribcor Trigger 7 Pro

    Ribcor Trigger 7 Pro надежно лежит в руке и не проворачивается в момент броска или передачи. Начиная с верхней части шафта – округлая вогнутая поверхность для повышения комфорта в игре.

  3. whoah this blog is great i love reading your articles. Keep up the great work!
    You understand, a lot of people are searching round for this information, you can help them
    greatly.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *