Exemple de pranz la pachet pentru copiii care invata dupa-amiaza de la Clinica Smart Nutrition

Exemple de pranz la pachet pentru copiii care invata dupa-amiaza de la Clinica Smart Nutrition

Meniul copiilor care au program de scoala dupa-amiaza reprezinta o provocare pentru parinti. Copiii ajung de multe ori sa ia un mic dejun tarziu si sa sara peste masa de pranz sau sa o inlocuiasca cu gustari pline de sare, zahar si kcalorii. Dr Mihaela Posea, medic specialist diabet, nutritie, boli metabolice, doctor in medicina, colega noastra din #TheSmartestNutritionTeam ofera trei exemple de pranz care poate fi pregatit copiilor la pachet. In cabinetele de nutritie ale Clinicii Smart Nutrition din Bucuresti nutritionistii pentru copii discuta cu pacientii nostri si gasesc solutii pentru fiecare tip de program si fiecare sursa de alimente astfel incat copiii sa aiba o alimentatie sanatoasa care sa ii ajute si la scoala si sa le permita sa creasca armonios.

Despre Clinica Smart Nutrition

Smart Nutrition este o clinica medicala unde medici cu certificari internationale in Diabet, Nutritie si Boli Metabolice au la dispozitie cele mai performante echipamente pentru a diagnostica si aplica tratamente individualizate pacientilor nostri. Serviciile medicale sunt personalizate in functie de obiectivele pacientului, analiza cantitativa și calitativa a stilului de viața, istoricul medical, rezultatele investigațiilor și analizelor, programul de lucru/studiu, preferințe alimentare și locurile in care pacientul ia masa.

Programele medicale oferite de clinica noastra sunt destinate persoanelor care doresc să scadă în greutate, celor care au nevoie de consiliere pentru alegerea unui stil de viață sănătos, doamnelor însărcinate, familiilor care au nevoie de consiliere pentru alimentația copiilor sau persoanelor care suferă de boli cronice și au nevoie de nutriție terapeutică.

Pregatirea stiintifica de top asigurata prin titluri de Doctor in Medicina si certificarile internationale in domeniu sunt garantii pentru calitatea serviciilor noastre medicale. La acestea se adauga lucrarile stiintifice publicate, studiile de cercetare si certificarile oferite de Federatia Mondiala a Obezitatii.

Echipa noastra este formata exclusiv din medici specialisti cu expertiza nationala si internationala in domeniu si oferim in cadrul specialitatii consultatii de:

• Nutritie pentru scadere în greutate
• Nutritie pentru copii cu probleme de greutate
• Nutritie pentru sarcina și alaptare
• Diabet
• Nutritie terapeutica
De asemenea, oferim pacientilor nostri servicii medicale si pentru complicatiile aparute:
• Consulturi psihiatrie
• Psihoterapie
• Consulturi pentru apnea de somn

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *