Testimonial pacient Clinica Smart Nutrition Kassandra Chiran

Testimonial pacient Clinica Smart Nutrition Kassandra Chiran

Kassandra este pacienta domnului dr Alexandru Popa, colegul nostru din #TheSmartestNutritionTeam a @ClinicaSmartNutrition. Pacienta noastra a descoperit ce inseamna un stil de viata sanatos, cat de flexibile si adaptate la nevoile pacientului sunt planurile noastre alimentare dar si cum poti sa te obisnuiesti cu gustul bun al legumelor sanatoase. „Usor-usor am interiorizat stilul de viata sanatos pe care mi-l doream” spune pacienta noastra. „Este un proces, o calatorie. E mai mult despre a avea perseverenta, despre a fi rabdator cu tine. La un moment dar nici nu mai este despre pierderea in greutate, ci despre cum sa iti fie tie mai bine si sa fii cat mai sanatos.” povesteste Kassandra despre experienta ei in Clinica Smart Nutrition.

Despre Clinica Smart Nutrition

Smart Nutrition este o clinica medicala unde medici cu certificari internationale in Diabet, Nutritie si Boli Metabolice au la dispozitie cele mai performante echipamente pentru a diagnostica si aplica tratamente individualizate pacientilor nostri. Serviciile medicale sunt personalizate in functie de obiectivele pacientului, analiza cantitativa și calitativa a stilului de viața, istoricul medical, rezultatele investigațiilor și analizelor, programul de lucru/studiu, preferințe alimentare și locurile in care pacientul ia masa.

Programele medicale oferite de clinica noastra sunt destinate persoanelor care doresc să scadă în greutate, celor care au nevoie de consiliere pentru alegerea unui stil de viață sănătos, doamnelor însărcinate, familiilor care au nevoie de consiliere pentru alimentația copiilor sau persoanelor care suferă de boli cronice și au nevoie de nutriție terapeutică.

Pregatirea stiintifica de top asigurata prin titluri de Doctor in Medicina si certificarile internationale in domeniu sunt garantii pentru calitatea serviciilor noastre medicale. La acestea se adauga lucrarile stiintifice publicate, studiile de cercetare si certificarile oferite de Federatia Mondiala a Obezitatii.

Echipa noastra este formata exclusiv din medici specialisti cu expertiza nationala si internationala in domeniu si oferim in cadrul specialitatii consultatii de:

• Nutritie pentru scadere în greutate
• Nutritie pentru copii cu probleme de greutate
• Nutritie pentru sarcina și alaptare
• Diabet
• Nutritie terapeutica
De asemenea, oferim pacientilor nostri servicii medicale si pentru complicatiile aparute:
• Consulturi psihiatrie
• Psihoterapie
• Consulturi pentru apnea de somn

17 comentarii

  1. FELICITARI lui Kassandra pentru realizarile ei! De-a lungul acestei calatorii, ea a descoperit si invatat despre cum sa adopte un stil de viata sanatos. Acest exemplu ne motiveaza si ne inspira sa continuam sa ii ajutam pe cei din jur sa descopere potentialul lor. Bravo Kassandra!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *