Dr Alexandru Popa la emisiunea Vreau sa fiu sanatos de la TVR despre alimentatie si tensiune

Dr Alexandru Popa la emisiunea Vreau sa fiu sanatos de la TVR despre alimentatie si tensiune

Alimentatia sanatoasa joaca un rol crucial in mentinerea tensiunii arteriale in limite normale. Ar trebui sa fim atenti la consumul de sare si la sursele ascunse de sare cum sunt mezelurile sau produsele de tip junk food sau fast food. Este foarte important sa ne normalizam greutatea. „Am pacienti care au scazut 15-20 de kilograme si au ajuns de la a lua 3, 4 medicamente antihipertensive la unul singur sau niciunul. Un management bun al greutatii este foarte important.” spune dr Alexandru Popa, medic specialist diabet, nutritie, boli metabolice, Clinica Smart Nutrition.

Despre Clinica Smart Nutrition

Smart Nutrition este o clinica medicala unde medici cu certificari internationale in Diabet, Nutritie si Boli Metabolice au la dispozitie cele mai performante echipamente pentru a diagnostica si aplica tratamente individualizate pacientilor nostri. Serviciile medicale sunt personalizate in functie de obiectivele pacientului, analiza cantitativa și calitativa a stilului de viața, istoricul medical, rezultatele investigațiilor și analizelor, programul de lucru/studiu, preferințe alimentare și locurile in care pacientul ia masa.

Programele medicale oferite de clinica noastra sunt destinate persoanelor care doresc să scadă în greutate, celor care au nevoie de consiliere pentru alegerea unui stil de viață sănătos, doamnelor însărcinate, familiilor care au nevoie de consiliere pentru alimentația copiilor sau persoanelor care suferă de boli cronice și au nevoie de nutriție terapeutică.

Pregatirea stiintifica de top asigurata prin titluri de Doctor in Medicina si certificarile internationale in domeniu sunt garantii pentru calitatea serviciilor noastre medicale. La acestea se adauga lucrarile stiintifice publicate, studiile de cercetare si certificarile oferite de Federatia Mondiala a Obezitatii.

Echipa noastra este formata exclusiv din medici specialisti cu expertiza nationala si internationala in domeniu si oferim in cadrul specialitatii consultatii de:

• Nutritie pentru scadere în greutate
• Nutritie pentru copii cu probleme de greutate
• Nutritie pentru sarcina și alaptare
• Diabet
• Nutritie terapeutica
De asemenea, oferim pacientilor nostri servicii medicale si pentru complicatiile aparute:
• Consulturi psihiatrie
• Psihoterapie
• Consulturi pentru apnea de somn

5 comentarii

 1. Felicitari pentru efortul inovativ si pentru pregatirea stiintifica de top! Clinica dumneavoastra ofera o solutie excelenta pentru persoanele care doresc sa isi asigure o alimentatie sanatoasa pentru mentinerea tensiunii arteriale si greutatii corporale in limite normale.

 2. Its like youu read mmy mind! Youu appear tto kno
  a lot about this, llike you wrote the book in iit orr something.
  I tthink tuat you coulld ddo wioth a few pics too drive thee message home a bit, bbut insead
  off that, this iss wonderful blog. A great read. I’ll definitely bee back.

 3. Thanks ffor a marvcelous posting! I seriously enjpyed reading it,
  you culd be a greast author. I wiull be surde to bookmark your blog aand may clme bacck laer on.
  I want to encourage onne to conbtinue your great job,
  have a niuce afternoon!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *