Dieta PALEO. Are sens să mănânci ca un OM PRIMITIV?

Dieta PALEO. Are sens să mănânci ca un OM PRIMITIV?

#dieta #paleo #nutritionist

Dieta Paleo propune un regim alimentar bazat pe hrana care era disponibila oamenilor primitivi din epoca paleolitica, de acum 2,5 milioane de ani, cand ocupatia principala era cea de vanatori-culegatori.

Dieta Paleo a pornit ca un stil de viata mai bun pentru sanatate, care respinge alimentele moderne, foarte procesate din dieta occidentala, in favoarea intoarcerii la hrana mai simpla a oamenilor primitivi.

Curentul Paleo sugereaza ca si in prezent organismul uman ar fi mai bine adaptat hranei din paleolitic, in opozitie cu dieta occidentala, bogata in alimente care au intrat in meniu de 100-200 de ani, deci foarte recent, daca raportam aceasta perioada la intreaga evolutie umana.
In general, regimul Paleo este bogat in proteine si sarac in carbohidrati, cu un continut moderat de grasimi. Include multe fibre, dar putin sodiu si zaharuri rafinate.

……………………….

Daca ai nevoie de consultanta online pentru slabire, crestere in greutate, nutritie sportiva, nutritie pediatrica sau clinica, click aici https://www.superfit.ro/slabire-cu-nutritionist-online/

……………………….

Centrul Superfit din Bucuresti este locul unde sportivii amatori si de performanta pot gasi o echipa completa de profesionisti: nutritionist sportiv, psiholog sportivi, medic sportiv, medic specialist recuperare, fizioterapeuti, antrenori.

Poti beneficia de servicii de nutritie sportiva, medicina sportiva, recuperare medicala, fiziokinetoterapie, antrenamente speciale (izoinertial, respirator, agilitate), teste de performanta (testare cardiometabolica, analiza mersului si alergarii, baropodometrie, analiza compozitiei corporale, analiza fortei).

Afla mai multe aici:

– siteul clinicii – https://www.superfit.ro
– pagina de Facebook – https://www.facebook.com/centrulsuperfit
– pagina de Instagram – https://www.instagram.com/centrulsuperfit

Dr. Serban Damian, fondatorul Clinicii Superfit este nutritionist sportiv si a colaborat cu sportivi de top, printre care jucatoare de tenis din top 100 WTA, Echipa Nationala de Fotbal a Romaniei, Echipa Olimpica Romana de Baschet Feminin 3×3, atleti si inotatori olimpici.

Poti citi articolele sale pe blogul https://www.nutritionist.info.ro sau il poti gasi pe LinkedIn – https://www.linkedin.com/in/serban-damian-8203324/

Daca ai nevoie de serviciile noastre, te asteptam cu drag la Centrul Superfit in Bucuresti!

DISCLAIMER!
Acest clip are scop educativ si nu înlocuiește controlul medical!
Dr. Serban Damian si Centrul Superfit nu isi asuma nicio raspundere privind aplicarea sfaturilor oferite in acest clip.
Intotdeauna solicitati opinia medicului dvs. inainte de a lua orice decizie privind sanatatea!

2 comentarii

 1. Hey there, everyone! The name’s Admin Read:

  Превосходный портал для торговли товарами – мега даркнет маркет ссылка на сайт. В настоящее время MEGA стала лидирующей и наиболее узнаваемой анонимной торговой платформой в странах СНГ. Mega sb предлагает широкий выбор магазинов со всего мира, чтобы удовлетворить потребности своих пользователей. Здесь вы можете найти широкий ассортимент товаров. Кроме того, вы сами можете начать продавать, пройдя регистрацию на данном ресурсе. Важно отметить, что портал гарантирует безопасность, проводя проверку каждого продавца. В осуществлении этой задачи применяются различные стратегии, включая участие тайных покупателей. Вы можете быть уверены в качестве товаров, честности продавцов и безопасности ваших покупок на mega sb. Чтобы перейти на сайт, просто воспользуйтесь активной ссылкой мега сб зеркало.

  мега даркнет маркет ссылка тор:https://xn--meg-sb-dua.com
  Как зайти на Mega
  Заработок с МЕГА
  Как оплачивать безопасно на Mega Darknet
  Что такое ТОР и зачем он необходим

 2. Daca vrei sa-ti armonizezi alimentatia, dieta Paleo pare a fi una dintre cele mai bune solutii. Nu ezita sa apelezi la ajutorul unui nutritionist pentru program personalizat si afla cum sa mananci sanatos, cum sa iti controlezi greutatea si cum poate fi dieta Paleo cea mai potrivita pentru tine. Centrul Superfit din Bucuresti iti ofera consultanta cu specialisti in nutritie, medicina sportiva si recuperare medicala, antrenamente personalizate si teste de performanta. Aceasta este o oportunitate excelenta pentru ca tu sa ai grija de tine si sa iti schimbi viata prin nutritia sanatoasa!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *