Cum treci de la POST la masa de PAȘTE?

Cum treci de la POST la masa de PAȘTE?

#Paște #masa #post

Dupa multe zile de post, de-abia astepti sa te infrupti din bunatatile de pe masa de Paste: oua, drob, friptura de miel, cozonac, pasca si cate altele.
Nu te grabi totusi la desfatarea culinara, pentru ca s-ar putea ca stomacul tau sa protesteze!

Asa cum ti-ai dat seama, in acest video vom vorbi despre Paste, insa informatiile sunt valabile pentru orice perioada de sarbatori!
Problemele digestive sunt frecvente in aceste perioade, iar asta din cauza exceselor si a trecerii bruste de la o alimentatie de post, teoretic mai usoara, la una incarcata de calorii, cu multe mese bogate in grasimi si zahar, udate de alcool.

……………………….

Daca ai nevoie de consultanta online pentru slabire, crestere in greutate, nutritie sportiva, nutritie pediatrica sau clinica, click aici https://www.superfit.ro/slabire-cu-nutritionist-online/

……………………….

Centrul Superfit din Bucuresti este locul unde sportivii amatori si de performanta pot gasi o echipa completa de profesionisti: nutritionist sportiv, psiholog sportivi, medic sportiv, medic specialist recuperare, fizioterapeuti, antrenori.

Poti beneficia de servicii de nutritie sportiva, medicina sportiva, recuperare medicala, fiziokinetoterapie, antrenamente speciale (izoinertial, respirator, agilitate), teste de performanta (testare cardiometabolica, analiza mersului si alergarii, baropodometrie, analiza compozitiei corporale, analiza fortei).

Afla mai multe aici:

– siteul clinicii – https://www.superfit.ro
– pagina de Facebook – https://www.facebook.com/centrulsuperfit
– pagina de Instagram – https://www.instagram.com/centrulsuperfit

Dr. Serban Damian, fondatorul Clinicii Superfit este nutritionist sportiv si a colaborat cu sportivi de top, printre care jucatoare de tenis din top 100 WTA, Echipa Nationala de Fotbal a Romaniei, Echipa Olimpica Romana de Baschet Feminin 3×3, atleti si inotatori olimpici.

Poti citi articolele sale pe blogul https://www.nutritionist.info.ro sau il poti gasi pe LinkedIn – https://www.linkedin.com/in/serban-damian-8203324/

Daca ai nevoie de serviciile noastre, te asteptam cu drag la Centrul Superfit in Bucuresti!

DISCLAIMER!
Acest clip are scop educativ si nu înlocuiește controlul medical!
Dr. Serban Damian si Centrul Superfit nu isi asuma nicio raspundere privind aplicarea sfaturilor oferite in acest clip.
Intotdeauna solicitati opinia medicului dvs. inainte de a lua orice decizie privind sanatatea!

404 comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *