Dr Popa raspunde la intrebarile adolescentilor legate de alimentatie pentru DepreHub Teens – 2

Dr Popa raspunde la intrebarile adolescentilor legate de alimentatie pentru DepreHub Teens – 2

De la ce varsta este recomandat sa tin dieta?
Ce este recomandabil sa mananc in perioadele cu stres/examene?
Ma pot ingrasa de la suplimentele alimentare pentru stimularea memoriei?
Care sunt beneficiile si efectele secundare ale alimentatiei artificiale (shake-uri, prafuri, pudra proteica, etc)?
Ce ar trebui sa contina o farfurie pentru alimentatie sanatoasa?
Ma ingras daca ma las de fumat?

Doctor Alexandru Popa, medic specialist diabet, nutritie, boli metaoblice in cadrul clinicii Smart Nutrition raspunde intrebarilor primite de la adolescenti legate de alimentatie pentru DepreHub Teens.

Despre Clinica Smart Nutrition

Smart Nutrition este o clinica medicala unde medici cu certificari internationale in Diabet, Nutritie si Boli Metabolice au la dispozitie cele mai performante echipamente pentru a diagnostica si aplica tratamente individualizate pacientilor nostri. Serviciile medicale sunt personalizate in functie de obiectivele pacientului, analiza cantitativa și calitativa a stilului de viața, istoricul medical, rezultatele investigațiilor și analizelor, programul de lucru/studiu, preferințe alimentare și locurile in care pacientul ia masa.

Programele medicale oferite de clinica noastra sunt destinate persoanelor care doresc să scadă în greutate, celor care au nevoie de consiliere pentru alegerea unui stil de viață sănătos, doamnelor însărcinate, familiilor care au nevoie de consiliere pentru alimentația copiilor sau persoanelor care suferă de boli cronice și au nevoie de.utriție terapeutică.

Pregatirea stiintifica de top asigurata prin titluri de Doctor in Medicina si certificarile internationale in domeniu sunt garantii pentru calitatea serviciilor noastre medicale. La acestea se adauga lucrarile stiintifice publicate, studiile de cercetare si certificarile oferite de Federatia Mondiala a Obezitatii.

Echipa noastra este formata exclusiv din medici specialisti cu expertiza nationala si internationala in domeniu si oferim in cadrul specialitatii consultatii de:

• Nutritie pentru scadere în greutate
• Nutritie pentru copii cu probleme de greutate
• Nutritie pentru sarcina și alaptare
• Diabet
• Nutritie terapeutica
De asemenea, oferim pacientilor nostri servicii medicale si pentru complicatiile aparute:
• Consulturi psihiatrie
• Psihoterapie
• Consulturi pentru apnea de somn

607 comentarii