Dr Alexandru Popa cu Simona Dragomir pentru Neata cu Razvan si Dani – alimente pentru energie

Dr Alexandru Popa cu Simona Dragomir pentru  Neata cu Razvan si Dani –  alimente pentru energie

Colegul nostru dr Alexandru Popa a discutat cu Simona Dragomir despre grasimile sanatoase pentru Neata cu Razvan si Dani de la Antena 1.

Grasimile nesaturate sunt cele mai sanatoase si se gasesc in surse vegetale si peste. Uleiul de masline, floarea soarelui si rapita, pestele gras, avocado, masline, seminte, fructe oleaginoase, unele produse din soia sunt surse de grasimi nesaturate. Atentie insa! Cantitatea trebuie controlata deoarece au multe calorii si pot duce la cresterea in greutate.

Grasimile saturate trebuie limitate, iar cele trans trebuie evitate.

Grasimile nesaturate ajuta la reglarea colesterolului, au rol antiinflamator, ofera satietate, protejeaza de bolile cardiovasculare, ajuta la reglarea tensiunii arteriale, pot preveni aparitia tumorilor.

Despre Clinica Smart Nutrition

Smart Nutrition este o clinica medicala unde medici cu certificari internationale in Diabet, Nutritie si Boli Metabolice au la dispozitie cele mai performante echipamente pentru a diagnostica si aplica tratamente individualizate pacientilor nostri. Serviciile medicale sunt personalizate in functie de obiectivele pacientului, analiza cantitativa și calitativa a stilului de viața, istoricul medical, rezultatele investigațiilor și analizelor, programul de lucru/studiu, preferințe alimentare și locurile in care pacientul ia masa.

Programele medicale oferite de clinica noastra sunt destinate persoanelor care doresc să scadă în greutate, celor care au nevoie de consiliere pentru alegerea unui stil de viață sănătos, doamnelor însărcinate, familiilor care au nevoie de consiliere pentru alimentația copiilor sau persoanelor care suferă de boli cronice și au nevoie de nutriție terapeutică.

Pregatirea stiintifica de top asigurata prin titluri de Doctor in Medicina si certificarile internationale in domeniu sunt garantii pentru calitatea serviciilor noastre medicale. La acestea se adauga lucrarile stiintifice publicate, studiile de cercetare si certificarile oferite de Federatia Mondiala a Obezitatii.

Echipa noastra este formata exclusiv din medici specialisti cu expertiza nationala si internationala in domeniu si oferim in cadrul specialitatii consultatii de:

• Nutritie pentru scadere în greutate
• Nutritie pentru copii cu probleme de greutate
• Nutritie pentru sarcina și alaptare
• Diabet
• Nutritie terapeutica
De asemenea, oferim pacientilor nostri servicii medicale si pentru complicatiile aparute:
• Consulturi psihiatrie
• Psihoterapie
• Consulturi pentru apnea de somn

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *