Ce este analiza posturala 3D? #shorts

Ce este analiza posturala 3D?   #shorts

#3D #analiza #postura

Atat in programele de nutritie, cat si in cele de recuperare medicala si kinetoterapie, tehnologia imagistica 3D este de mare utilitate.

Analiza corporala 3Deste o investigatie moderna ce ofera o imagine tridimensionala a corpului si permite obtinerea de date precise pentru mai multi parametri.

Iata avantajeleanalizei corporale 3D:

Esteo tehnologie rapida, non-invaziva si nedureroasa, care ofera numeroase date complexe printr-o simpla scanare a corpului.

Permiteidentificarea corecta a problemelor de postura si mobilitate, ceea ce ajuta lastabilirea unui program personalizat de exercitii fizicepentru combaterea durerilor.

Prin analize succesive, poti vedeamodificarile ce au loc in urma programelor de kinetoterapie sau antrenamentpe care le urmezi.

Cunoscandu-ti deficientele de postura si corectandu-le,poti preveni afectiuni grave.
……………………….

Daca ai nevoie de consultanta online pentru slabire, crestere in greutate, nutritie sportiva, nutritie pediatrica sau clinica, click aici https://www.superfit.ro/slabire-cu-nutritionist-online/

……………………….

Centrul Superfit din Bucuresti este locul unde sportivii amatori si de performanta pot gasi o echipa completa de profesionisti: nutritionist sportiv, psiholog sportivi, medic sportiv, medic specialist recuperare, fizioterapeuti, antrenori.

Poti beneficia de servicii de nutritie sportiva, medicina sportiva, recuperare medicala, fiziokinetoterapie, antrenamente speciale (izoinertial, respirator, agilitate), teste de performanta (testare cardiometabolica, analiza mersului si alergarii, baropodometrie, analiza compozitiei corporale, analiza fortei).

Afla mai multe aici:

– siteul clinicii – https://www.superfit.ro
– pagina de Facebook – https://www.facebook.com/centrulsuperfit
– pagina de Instagram – https://www.instagram.com/centrulsuperfit

Dr. Serban Damian, fondatorul Clinicii Superfit este nutritionist sportiv si a colaborat cu sportivi de top, printre care jucatoare de tenis din top 100 WTA, Echipa Nationala de Fotbal a Romaniei, Echipa Olimpica Romana de Baschet Feminin 3×3, atleti si inotatori olimpici.

Poti citi articolele sale pe blogul https://www.nutritionist.info.ro sau il poti gasi pe LinkedIn – https://www.linkedin.com/in/serban-damian-8203324/

Daca ai nevoie de serviciile noastre, te asteptam cu drag la Centrul Superfit in Bucuresti!

DISCLAIMER!
Acest clip are scop educativ si nu înlocuiește controlul medical!
Dr. Serban Damian si Centrul Superfit nu isi asuma nicio raspundere privind aplicarea sfaturilor oferite in acest clip.
Intotdeauna solicitati opinia medicului dvs. inainte de a lua orice decizie privind sanatatea!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *