Cele mai eficiente suplimente nutritive pentru înotători!

Cele mai eficiente suplimente nutritive pentru înotători!

#inot #suplimentenutritive #creatina

Daca esti inotator si te-ai intrebat ce suplimente nutritive ai putea sa iei ca sa iti imbunatatesti performantele, iti ofer raspunsul in acest video.

Acest video vine in completarea primului clip despre nutritia inotatorilor, pe care il gasesti aici – https://www.youtube.com/watch?v=SV2_vF6USxA />
Hai sa discutam despre suplimente nutritive!

Pe langa aderarea la un plan de nutritie adecvat, aportul unor suplimente nutritive ar putea favoriza atat starea de sanatate a sportivilor, cat si performanta.

In acest video ma voi limita la a vorbi doar despre suplimentele nutritive cu rol ergogenic, adica cele care au capacitatea de a imbunatati direct performantele sportive, lasand pentru alt clip suplimentele care sunt sursa de nutrienti, asa cum sunt concentratele proteice si de carbohidrati, aminoacizii liberi sau complexele de vitamine.

Iata care sunt suplimentele nutritive despre care vei gasi informatii aici:

00:00 Intro
01:19 Cofeina
02:34 Creatina
03:28 Bicarbonat de sodiu
04:32 Beta alanina
05:39 Nitratul
06:12 Vitamina D
07:06 Colostru bovin
07:41 BetaHMB

……………………….

Daca ai nevoie de consultanta online pentru nutritie sportiva click aici https://www.superfit.ro/slabire-cu-nutritionist-online/

……………………….

Aici gasesti o selectie din sursele bibliografice de unde am extras informatiile prezentate in acest clip:

…………………………….

Centrul Superfit din Bucuresti este locul unde sportivii amatori si de performanta pot gasi o echipa completa de profesionisti: nutritionist sportiv, psiholog sportivi, medic sportiv, medic specialist recuperare, fizioterapeuti, antrenori.

Poti beneficia de servicii de nutritie sportiva, medicina sportiva, recuperare medicala, fiziokinetoterapie, antrenamente speciale (izoinertial, respirator, agilitate), teste de performanta (testare cardiometabolica, analiza mersului si alergarii, baropodometrie, analiza compozitiei corporale, analiza fortei).

Afla mai multe aici:

– siteul clinicii – https://www.superfit.ro
– pagina de Facebook – https://www.facebook.com/centrulsuperfit
– pagina de Instagram – https://www.instagram.com/centrulsuperfit

Dr. Serban Damian, fondatorul Clinicii Superfit este nutritionist sportiv si a colaborat cu sportivi de top, printre care jucatoare de tenis din top 100 WTA, Echipa Nationala de Fotbal a Romaniei, Echipa Olimpica Romana de Baschet Feminin 3×3, atleti si inotatori olimpici.

Poti citi articolele sale pe blogul https://www.nutritionist.info.ro sau il poti gasi pe LinkedIn – https://www.linkedin.com/in/serban-damian-8203324/

Daca ai nevoie de serviciile noastre, te asteptam cu drag la Centrul Superfit in Bucuresti!

DISCLAIMER!
Acest clip are scop educativ si nu înlocuiește controlul medical!
Dr. Serban Damian si Centrul Superfit nu isi asuma nicio raspundere privind aplicarea sfaturilor oferite in acest clip.
Intotdeauna solicitati opinia medicului dvs. inainte de a lua orice decizie privind sanatatea!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.