Dr Mihaela Bilic – Ce vor invata participantii la webinar

Dr Mihaela Bilic – Ce vor invata participantii la webinar

„Cand vine vorba de farfurie ideala si de mancare in general, avem de raspuns la cinci intrebari: ce, cat, cum, unde si cand.” spune dr Mihaela Bilic in raspunsul la intrebarea Ce vor invata participantii la Webinarul #Provocarea Farfuriei, organizat de Clinica Smart Nutrition pe 30 martie 2022. Dupa succesul inregistrat in 2021 de #ProvocareaFaraZahar, #ProvocarileNutritiei lanseaza anul acesta o noua provocare, legata de ce putem si ce ar trebui sa punem in farfurie, la fiecare masa, in functie de obiectivele noastre.

Despre Clinica Smart Nutrition

Smart Nutrition este o clinica medicala unde medici cu certificari internationale in Diabet, Nutritie si Boli Metabolice au la dispozitie cele mai performante echipamente pentru a diagnostica si aplica tratamente individualizate pacientilor nostri. Serviciile medicale sunt personalizate in functie de obiectivele pacientului, analiza cantitativa și calitativa a stilului de viața, istoricul medical, rezultatele investigațiilor și analizelor, programul de lucru/studiu, preferințe alimentare și locurile in care pacientul ia masa.

Programele medicale oferite de clinica noastra sunt destinate persoanelor care doresc să scadă în greutate, celor care au nevoie de consiliere pentru alegerea unui stil de viață sănătos, doamnelor însărcinate, familiilor care au nevoie de consiliere pentru alimentația copiilor sau persoanelor care suferă de boli cronice și au nevoie de nutriție terapeutică.

Pregatirea stiintifica de top asigurata prin titluri de Doctor in Medicina si certificarile internationale in domeniu sunt garantii pentru calitatea serviciilor noastre medicale. La acestea se adauga lucrarile stiintifice publicate, studiile de cercetare si certificarile oferite de Federatia Mondiala a Obezitatii.

Echipa noastra este formata exclusiv din medici specialisti cu expertiza nationala si internationala in domeniu si oferim in cadrul specialitatii consultatii de:

• Nutritie pentru scadere in greutate
• Nutritie pentru copii cu probleme de greutate
• Nutritie pentru sarcina si alaptare
• Diabet
• Nutritie terapeutica
De asemenea, oferim pacientilor nostri servicii medicale si pentru complicatiile aparute:
• Consulturi psihiatrie
• Psihoterapie
• Consulturi pentru apnea de somn

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *