TRUCURI PENTRU SLĂBIT. AFLĂ CE TREBUIE SA FACI.

TRUCURI PENTRU SLĂBIT. AFLĂ CE TREBUIE SA FACI.

#trucuri #slabire #nutritionist

Despre principalele „trucuri” în scăderea în greutate.
Ce chiar ai crezut ca exista asa ceva? Îmi pare rău dacă te-am dezamăgit, dar slăbirea e un proces care nu admite scurtături. Știu, o sa zici ca X a slăbit 7 kg în 10 zile. Ok, dar în cât timp le-a pus la loc?
Daca vrei o soluție corecta, citește Ecuația slăbirii sau vino la Centrul Superfit.

Centrul Superfit din Bucuresti este locul unde sportivii amatori si de performanta pot gasi o echipa completa de profesionisti: nutritionist sportiv, psiholog sportivi, medic sportiv, medic specialist recuperare, fizioterapeuti, antrenori.
Poti beneficia de serivicii de nutritie sportiva, medicina sportiva, recuperare medicala, fiziokinetoterapie, antrenamente speciale (izoinertial, respirator, agilitate), teste de performanta (testare cardiometabolica, analiza mersului si alergarii, baropodometrie, analiza compozitiei corporale, analiza fortei).
Afla mai multe aici:
– siteul clinicii – https://www.superfit.ro
– pagina de Facebook – https://www.facebook.com/centrulsuperfit
– pagina de Instagram – https://www.instagram.com/centrulsuperfit
Dr. Serban Damian, fondatorul Clinicii Superfit este nutritionist sportiv si a colaborat cu sportivi de top, printre care jucatoare de tenis din top 100 WTA, Echipa Nationala de Fotbal a Romaniei, Echipa Olimpica Romana de Baschet Feminin 3×3, atleti si inotatori olimpici.
Poti citi articolele sale pe blogul https://www.nutritionist.info.ro sau il poti gasi pe LinkedIn – https://www.linkedin.com/in/serban-damian-8203324/
Daca ai nevoie de serviciile noastre, te asteptam cu drag la Centrul Superfit in Bucuresti!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *