FORȚA, VITEZA, AGILITATE, DISTRACȚIE. UNDE MAI GĂSEȘTI ASTFEL DE ANTRENAMENTE?

FORȚA, VITEZA, AGILITATE, DISTRACȚIE. UNDE MAI GĂSEȘTI ASTFEL DE ANTRENAMENTE?

Antrenorii Centrului Superfit fac din tine un adevărat campion, chiar dacă nu îți doreai neapărat asta 😁😁😁 Antrenamentele noastre sunt dinamice, amuzante și pline de beneficii. Iată în acest video un campion de kickboxing antrenând-se alături de o persoana care nu a mai făcut sport, dar care vrea sa își îmbunătățească performanțele. Tu când vii?

Centrul Superfit din Bucuresti este locul unde sportivii amatori si de performanta pot gasi o echipa completa de profesionisti: nutritionist sportiv, psiholog sportivi, medic sportiv, medic specialist recuperare, fizioterapeuti, antrenori.
Poti beneficia de serivicii de nutritie sportiva, medicina sportiva, recuperare medicala, fiziokinetoterapie, antrenamente speciale (izoinertial, respirator, agilitate), teste de performanta (testare cardiometabolica, analiza mersului si alergarii, baropodometrie, analiza compozitiei corporale, analiza fortei).
Afla mai multe aici:
– siteul clinicii – https://www.superfit.ro
– pagina de Facebook – https://www.facebook.com/centrulsuperfit
– pagina de Instagram – https://www.instagram.com/centrulsuperfit
Dr. Serban Damian, fondatorul Clinicii Superfit este nutritionist sportiv si a colaborat cu sportivi de top, printre care jucatoare de tenis din top 100 WTA, Echipa Nationala de Fotbal a Romaniei, Echipa Olimpica Romana de Baschet Feminin 3×3, atleti si inotatori olimpici.
Poti citi articolele sale pe blogul https://www.nutritionist.info.ro sau il poti gasi pe LinkedIn – https://www.linkedin.com/in/serban-damian-8203324/
Daca ai nevoie de serviciile noastre, te asteptam cu drag la Centrul Superfit in Bucuresti!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *