Nutritia in sporturile de echipa, partea 1- efortul specific

Nutritia in sporturile de echipa, partea 1- efortul specific

#nutritie #fotbal #baschet

Ce trebuie sa manance un jucator de fotbal, baschet, volei, handbal, rugby sau polo? Este o intrebare la care nutritionistul sportiv Serban Damian a raspuns in acest webinar cu tema Nutritia in sporturile de echipa.

Alimentatia sportivilor este un element de maxima importanta, deoarece este in stransa relatie cu capacitatea de performanta. Cu cat un sportiv este mai bine hranit, cu atat are sanse mai mari sa obtina rezultatele scontate.

In Partea 1 a acestei serii de 4 clipuri, doctorul Damian vorbeste despre caracteristicile efortului in sporturile de echipa.
…………

Centrul Superfit din Bucuresti este locul unde sportivii amatori si de performanta pot gasi o echipa completa de profesionisti: nutritionist sportiv, psiholog sportivi, medic sportiv, medic specialist recuperare, fizioterapeuti, antrenori.

Poti beneficia de serivicii de nutritie sportiva, medicina sportiva, recuperare medicala, fiziokinetoterapie, antrenamente speciale (izoinertial, respirator, agilitate), teste de performanta (testare cardiometabolica, analiza mersului si alergarii, baropodometrie, analiza compozitiei corporale, analiza fortei).

Afla mai multe aici:

– siteul clinicii – https://www.superfit.ro
– pagina de Facebook – https://www.facebook.com/centrulsuperfit
– pagina de Instagram – https://www.instagram.com/centrulsuperfit

Dr. Serban Damian, fondatorul Clinicii Superfit este nutritionist sportiv si a colaborat cu sportivi de top, printre care jucatoare de tenis din top 100 WTA, Echipa Nationala de Fotbal a Romaniei, Echipa Olimpica Romana de Baschet Feminin 3×3, atleti si inotatori olimpici.

Poti citi articolele sale pe blogul https://www.nutritionist.info.ro sau il poti gasi pe LinkedIn – https://www.linkedin.com/in/serban-damian-8203324/

Daca ai nevoie de serviciile noastre, te asteptam cu drag la Centrul Superfit in Bucuresti!

#nutritiesportiva #nutritie #fotbal #baschet #volei #polo# rugby #cricket #baseball #oina #sportiv #cetrebuiesamanance #proteine #carbohidrati #meniu #alimentatie #suplimentenutritive #creatina #concentratproteic #omega3 #deshidratare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *