Cum reducem inflamatia cu ajutorul suplimentelor nutritive

Cum reducem inflamatia cu ajutorul suplimentelor nutritive

#inflamatie #suplimente #nutritive

Procesul inflamator poate fi controlat si cu suplimente nutritive, nu doar cu medicamente. In acest video vei afla care sunt cele mai utile produse in acest sens. Vom vorbi despre acizii grasi omega 3, curcumina, gheara matei, capasicina, boswellia, ceai verde.

Dr. Serban Damian, nutritionistul Centrului Superfit iti va spune cum se folosesc aceste suplimente pentru a reduce inflamatia.

………………………………..

Centrul Superfit din Bucuresti este locul unde sportivii amatori si de performanta pot gasi o echipa completa de profesionisti: nutritionist sportiv, psiholog sportivi, medic sportiv, medic specialist recuperare, fizioterapeuti, antrenori.

Poti beneficia de serivicii de nutritie sportiva, medicina sportiva, recuperare medicala, fiziokinetoterapie, antrenamente speciale (izoinertial, respirator, agilitate), teste de performanta (testare cardiometabolica, analiza mersului si alergarii, baropodometrie, analiza compozitiei corporale, analiza fortei).

Afla mai multe aici:

– siteul clinicii – https://www.superfit.ro
– pagina de Facebook – https://www.facebook.com/centrulsuperfit
– pagina de Instagram – https://www.instagram.com/centrulsuperfit

Dr. Serban Damian, fondatorul Clinicii Superfit este nutritionist sportiv si a colaborat cu sportivi de top, printre care jucatoare de tenis din top 100 WTA, Echipa Nationala de Fotbal a Romaniei, Echipa Olimpica Romana de Baschet Feminin 3×3, atleti si inotatori olimpici.

Poti citi articolele sale pe blogul https://www.nutritionist.info.ro sau il poti gasi pe LinkedIn – https://www.linkedin.com/in/serban-damian-8203324/

Daca ai nevoie de serviciile noastre, te asteptam cu drag la Centrul Superfit in Bucuresti!

Music by Bensound.com

#inflamatie #curcumin #boswellia #ceaiverde #leucotriene #omega3

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *