Clinica Smart Nutrition intro

Clinica Smart Nutrition intro

Clinica Smart Nutrition ofera servicii medicale de nutritie la cele mai inalte standarde. Abordarea pacientilor este complet personalizata si este fundamentata pe analize si investigatii de metabolism.

Suntem clinica medicala dedicata nutritiei si oferim servicii complete bazate pe investigatii de ultima generatie si o echipa de experti. Serviciile medicale ale clinicii Smart Nutrition includ atat tratamentul pacientilor cu probleme de greutate cat si consilierea oamenilor interesati de o alimentatie sanatoasa. La noi in clinica Smart Nutrition sfaturile de la nutritionisti vin din partea unor medici specialisti cu o bogata experienta in nutritie si sunt bazate si pe investigatii si pe stilul de viata si preferintele pacientilor. Astfel, pacientii nostri spun de multe ori ca ei nu simt ca tin dieta, ca nu simt ca le-a fost interzis ceva si ca nu se asteptau sa fie atat de usor. Sfaturile de la medicii nutritionisti ai clinicii Smart Nutrition sunt adaptate fiecarui pacient in parte pentru ca acesta sa simta ca viata i s-a schimbat in bine si ca, pe langa scaderea in greutate, a invatat sa manance.

Serviciile medicale ale clinicii Smart Nutrition includ diagnosticarea si tratamentul supraponderii si obezitatii, dar si a diabetului, sindromului de apnee de somn, precum si a tulburarilor de alimentatie. Serviciile medicale de nutritie se adreseaza atat adultilor cat si copiilor si familiilor care cauta echilibrul in alimentatie.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *