Ce faci cand te dor picioarele? Baropodometria poate fie solutia!

Ce faci cand te dor picioarele? Baropodometria poate fie solutia!

#baropodometrie #orteze #mers

Baropodometria este o testare ce analizează în detaliu presiunile exercitate de tălpi în poziţie statică şi în mers, pentru a identifica eventuale probleme.

Acestea pot fi remediate prin antrenament, kinetoterapie sau cu ajutorul susţinătorilor plantari (orteze), care facilitează distribuția corespunzătoare a greutății corpului.

Pentru analiza baropodometrică, la Centrul Superfit folosim un echipament performant, care ajută la identificarea și tratarea patologiilor legate de tulburările de mers și de echilibru, realizând analiza funcțională a unui ciclu de mers prin măsurători statice și dinamice ale presiunilor plantare.

Acest test te ajută să previi accidentări sau afecțiuni cauzate de o distribuție incorectă a presiunilor plantare;

Vei afla informații despre postura ta și putem descoperi sursa unor dureri cauzate de presiuni prea mari pe anumite zone;

La final vei primi recomandări pentru a corecta o eventuală problemă de postură/ mers;

Ortezele pot fi personalizate pe loc, la centrul nostru; le vei putea proba și vor fi ajustate astfel încât să ți se potrivească 100%.

Centrul Superfit din Bucuresti este locul unde sportivii amatori si de performanta pot gasi o echipa completa de profesionisti: nutritionist sportiv, psiholog sportivi, medic sportiv, medic specialist recuperare, fizioterapeuti, antrenori.

Poti beneficia de serivicii de nutritie sportiva, medicina sportiva, recuperare medicala, fiziokinetoterapie, antrenamente speciale (izoinertial, respirator, agilitate), teste de performanta (testare cardiometabolica, analiza mersului si alergarii, baropodometrie, analiza compozitiei corporale, analiza fortei).

Afla mai multe aici:

– siteul clinicii – https://www.superfit.ro
– pagina de Facebook – https://www.facebook.com/centrulsuperfit
– pagina de Instagram – https://www.instagram.com/centrulsuperfit

Dr. Serban Damian, fondatorul Clinicii Superfit este nutritionist sportiv si a colaborat cu sportivi de top, printre care jucatoare de tenis din top 100 WTA, Echipa Nationala de Fotbal a Romaniei, Echipa Olimpica Romana de Baschet Feminin 3×3, atleti si inotatori olimpici.

Poti citi articolele sale pe blogul https://www.nutritionist.info.ro sau il poti gasi pe LinkedIn – https://www.linkedin.com/in/serban-damian-8203324/

Daca ai nevoie de serviciile noastre, te asteptam cu drag la Centrul Superfit in Bucuresti!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *