#ProvocareaFaraZahar dr Mihaela Bilic Zaharul ascuns in alimente care nu sunt dulci

#ProvocareaFaraZahar dr Mihaela Bilic Zaharul ascuns in alimente care nu sunt dulci

Dr Mihaela Bilic, ambasador #ProvocareaFaraZahar a Clinicii Smart Nutrition vorbeste despre prezenta zaharului in produse care nu sunt dulci. „Zaharul este folosit de industria alimentara pentru a face produse ce ne plac si pe care sa le consumam in cantitati din ce in ce mai mari. Daca nu citim eticheta nu putem fi surprinsi de prezenta zaharului in acel aliment.”

Despre #ProvocareaFaraZahar

“Zaharul are doar calorii goale, nu are niciun nutrient valoros pentru organism care nu o sa sufere daca il eliminam din alimentatie. Putem sa il pastram pe post de condiment” spune dr Mihaela Bilic, ambasador #provocareafarazahar in unul dintre materialele campaniei. Va provocam sa incercati macar o zi, sau o saptamana fara zahar si sa ne trimiteti fotografii, impresii, intrebari despre experienta voastra.
Urmăriți-ne pe social media si pe blog, iar medicii Clinicii Smart Nutrition vă vor povesti despre efectele nocive ale zahărului, mecanismele zahărului în organism, limitele cantităților de zahăr acceptabile într-un stil de viață sănătos, avantajele excluderii zahărului adăugat, despre îndulcitori, rețete de gustări fără zahăr, sfaturi legate de pofta pentru ceva dulce și alimente cu zahăr ascuns.

Despre Clinica Smart Nutrition

Smart Nutrition este o clinica medicala unde medici cu certificari internationale in Diabet, Nutritie si Boli Metabolice au la dispozitie cele mai performante echipamente pentru a diagnostica si aplica tratamente individualizate pacientilor nostri. Serviciile medicale sunt personalizate in functie de obiectivele pacientului, analiza cantitativa și calitativa a stilului de viața, istoricul medical, rezultatele investigațiilor și analizelor, programul de lucru/studiu, preferințe alimentare și locurile in care pacientul ia masa.

Programele medicale oferite de clinica noastra sunt destinate persoanelor care doresc să scadă în greutate, celor care au nevoie de consiliere pentru alegerea unui stil de viață sănătos, doamnelor însărcinate, familiilor care au nevoie de consiliere pentru alimentația copiilor sau persoanelor care suferă de boli cronice și au nevoie de nutriție terapeutică.

Pregatirea stiintifica de top asigurata prin titluri de Doctor in Medicina si certificarile internationale in domeniu sunt garantii pentru calitatea serviciilor noastre medicale. La acestea se adauga lucrarile stiintifice publicate, studiile de cercetare si certificarile oferite de Federatia Mondiala a Obezitatii.

Echipa noastra este formata exclusiv din medici specialisti cu expertiza nationala si internationala in domeniu si oferim in cadrul specialitatii consultatii de:

• Nutritie pentru scadere in greutate
• Nutritie pentru copii cu probleme de greutate
• Nutritie pentru sarcina si alaptare
• Diabet
• Nutritie terapeutica
De asemenea, oferim pacientilor nostri servicii medicale si pentru complicatiile aparute:
• Consulturi psihiatrie
• Psihoterapie
• Consulturi pentru apnea de somn