Postul intermitent – Dr Alexandru Popa, emisiunea Vreau sa fiu sanatos, TVR cu Sonia Argint Ionescu

Postul intermitent – Dr Alexandru Popa, emisiunea Vreau sa fiu sanatos, TVR cu Sonia Argint Ionescu

Medicul nutritionist Alexandru Popa din cadrul Clinicii Smart Nutrition discuta cu Sonia Argint Ionescu in cadrul emisiunii Vreau sa fiu sanatos de la TVR, despre postul intermitent. Nutritionistul exlica avantajele si dezavantajele postuli intermitent, care sunt tipurile, in ce conditii poate sa fie tinut si in ce conditii postul intermitent poate sa te imbolnaveasca. Medicul specialist povesteste si despre dieta ketogenica si despre sfaturile pe care pacientii le primesc de la nutritionisti in cadrul clinicii de nutritie Smart Nutrition.

Despre Clinica Smart Nutrition

Smart Nutrition este o clinica medicala unde medici cu certificari internationale in Diabet, Nutritie si Boli Metabolice au la dispozitie cele mai performante echipamente pentru a diagnostica si aplica tratamente individualizate pacientilor nostri. Serviciile medicale sunt personalizate in functie de obiectivele pacientului, analiza cantitativa și calitativa a stilului de viața, istoricul medical, rezultatele investigațiilor și analizelor, programul de lucru/studiu, preferințe alimentare și locurile in care pacientul ia masa.

Programele medicale oferite de clinica noastra sunt destinate persoanelor care doresc să scadă în greutate, celor care au nevoie de consiliere pentru alegerea unui stil de viață sănătos, doamnelor însărcinate, familiilor care au nevoie de consiliere pentru alimentația copiilor sau persoanelor care suferă de boli cronice și au nevoie de nutriție terapeutică.

Pregatirea stiintifica de top asigurata prin titluri de Doctor in Medicina si certificarile internationale in domeniu sunt garantii pentru calitatea serviciilor noastre medicale. La acestea se adauga lucrarile stiintifice publicate, studiile de cercetare si certificarile oferite de Federatia Mondiala a Obezitatii.

Echipa noastra este formata exclusiv din medici specialisti cu expertiza nationala si internationala in domeniu si oferim in cadrul specialitatii consultatii de:

• Nutritie pentru scadere in greutate
• Nutritie pentru copii cu probleme de greutate
• Nutritie pentru sarcina si alaptare
• Diabet
• Nutritie terapeutica
De asemenea, oferim pacientilor nostri servicii medicale si pentru complicatiile aparute:
• Consulturi psihiatrie
• Psihoterapie
• Consulturi pentru apnea de somn

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *