Ingredientele necesare:
- 500 g carne de porc
- 200 g carnati de porc afumati
- 200 g ficat de porc
- 150 g branza oaie
- 6 oua
- 100 g ulei
- piper si sare dupa gust
- malai pentru mamaliga
Cum se prepara Tochitura de porc suceveana:
- Taie carnea, carnatii si ficatul cubulete si pune-i intr-o tigaie cu ulei incins sa se prajeasca pana se rumenesc.
- Stinge cu cateva linguri de apa calda, pune sare si piper apoi pune un capac sa se inabuse cca. 40 50 minute.
- Dupa ce s-a inabusit tochitura de porc, scoate-o pe un platou.
- Pune ouale ochiuri deasupra si rade putina branza de oaie.
- Daca ai musafiri, informeaza-i ca vor manca cea mai buna tochitura de porc suceveana cu mamaliga calda!
DietaPersonala.ro iti ureaza Pofta Buna!
Acest site foloseste cookie-uri. Daca nu sunteti de acord cu acestea, le puteti dezactiva cu butonul alaturat. Setari cookie-uriACCEPT Setari cookie-uri