
Tocanita de pui cu naut si cuscus
Gatiti cuscusul cum este indicat pe ambalaj. Carnea de pui se condimenteaza cu 1/4 lingurita de sare si 1/4 lingurita de piper. Intr-o tigaie de care nu se lipeste se incalzeste uleiul, la foc mediu. Gatiti carnea de pui, intorcand o data, 2 minute pe fiecare parte. Transferati puiul pe o farfurie. Gatiti ceapa in…
Modalitate preparare
Gatiti cuscusul cum este indicat pe ambalaj.
Carnea de pui se condimenteaza cu 1/4 lingurita de sare si 1/4 lingurita de piper. Intr-o tigaie de care nu se lipeste se incalzeste uleiul, la foc mediu. Gatiti carnea de pui, intorcand o data, 2 minute pe fiecare parte. Transferati puiul pe o farfurie.
Gatiti ceapa in aceeasi tigaie, amestecand ocazional, aproximativ 5 minute. Adaugati usturoiul si pasta de tomate, rosiile, chimenul si scortisoara si mai caliti 2-3 minute.
Puneti din nou puiul in tigaie, adaugati nautul fiert, supa de carne, dovleceii, restul de 1/2 lingurita de sare si restul de 1/4 lingurita de piper. Fierbeti la foc mic, acoperit, pana cand puiul este gatit, aproximativ 10 minute.
Serviti friptura cu cuscus si decorata cu coriandru.
Ingrediente