Supa rapida de pui cu fasole alba

supa-rapida.jpg

Supa rapida de pui cu legume

O supa hranitoare, proteica, perfecta pentru zilele reci de toamna.

Ingrediente

  • 2 lingurite de ulei extra-virgin de masline
  • 2 fire de praz, alb si verde, taiat in rondele de 1/2 centimetru
  • 1 lingura salvie proaspata tocata, sau 1/4 lingurita uscata
  • 500 grame supa de pui cu continut redus de sodiu
  • 2 cani de apa
  • 1 cutie de fasole, clatita (400 de grame)
  • 1 pui la rotisor sau cuptor, fara piele, carnea scoasa de pe oase si maruntita (4 cesti de carne de pui)

Modalitate preparare

Se incinge uleiul intr-o cratita de ceramica neaderenta, la foc mediu-mare. Adaugati prazul si gatiti, amestecand des, pana se inmoaie, aproximativ 3 minute. Se adauga salvia si se caleste in continuare, aproximativ 30 de secunde. Adaugati apa si aduceti la punctul de fierbere. Adaugati fasolea si carnea de pui si gatiti, descoperit, amestecand ocazional, pana da in clocot, aproximativ 5 minute. Serviti fierbinte.

Secret de bucatarie

Asigurati-va ca ati acoperit supa si pastrati-o la frigider, rezista pana la 2 zile.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *