
Supa de pui cu spanac si pesto
Incepeti fiecare pranz cu o portie generoasa de supa, bogata in proteine si vegetale, pentru a va asigura senzatia de satietate si a avea o masa echilibrata.
Modalitate preparare
Incalziti 2 lingurite de ulei intr-o cratita mare de ceramica neaderenta la foc mediu-mare. Adaugati morcovul (sau ardeiul gras) si carnea de pui, caliti intorcand carnea de pui si amestecand frecvent, pana cand puiul incepe sa devina auriu, 3-4 minute. Adaugati usturoiul si gatiti, amestecand, timp de inca 1 min, apoi maghiranul. Reduceti temperatura si fierbeti, amestecand ocazional, pana cand puiul este gatit, aproximativ 5 minute.
Cu o spumiera, se transfera bucatile de pui pe un fund, se taie in bucatele mici si se lasa sa se raceasca. Adaugati spanacul si fasolea in oala de supa, fierbeti la foc mic timp de 5 minute pentru a amesteca aromele.
Combinati restul de 1 lingura de ulei, parmezanul si busuiocul intr-un blender, adaugand putina apa.
Se amesteca carnea de pui si sosul pesto in oala. Se condimenteaza cu piper. Se serveste calda si se decoreaza cu crutoane, daca doriti.
Ingrediente