Ingredientele necesare:
- 4 l apa
- o conopida
- un morcov
- o radacina patrunjel
- o ceapa
- 3-4 rosii
- 2 linguri ulei
- sare si piper
- o legatura patrunjel
- 200 g smantana
Cum se prepara Supa de conopida:
- Pune apa sa fiarba si adauga ceapa intreaga si curatata, morcovul si radacina de patrunjel taiate rondele si lasa sa fiarba 30 minute.
- Adauga si conopida dasfacuta in buchete mici si las-o sa fiarba cu legumele timp de 15 minute.
- Pune rosiile decojite si tocate marunt, ulei sare si piper si lasa supa de conopida sa fiarba 10 minute.
- La final pune smantana si presara patrunjel tocat marunt. Serveste cu smantana si paine prajita.
DietaPersonala.ro iti ureaza Pofta Buna!
Acest site foloseste cookie-uri. Daca nu sunteti de acord cu acestea, le puteti dezactiva cu butonul alaturat. Setari cookie-uriACCEPT Setari cookie-uri