
Supa consistenta de pui cu legume
O varianta hranitoare excelenta, combinatia perfecta intre proteine usoare si vegetale sanatoase si bogate in vitamine.
Modalitate preparare
Intr-o cratita de 2-3 litri incalziti apa la foc mic. Adaugati carnea de pui la fiert, neacoperita, timp de 6 minute. Puneti capacul sa stea pana cand puiul este gatit, aproximativ 15 minute. Puneti puiul sa se raceasca 10 de minute. Lichidul ramas se pastreaza.
In timp ce carnea de pui se raceste, gatiti ceapa in ulei intr-o tigaie mare, acoperita, la foc moderat, amestecand ocazional, pana ce aceasta se inmoaie dar nu se rumeneste, aproximativ 6 minute. Adaugati usturoiul si gatiti, amestecand, pana se intensifica aroma celor doua, aproximativ 1 minut. Adaugati morcovii, telina, sare, piper. Acoperiti, amestecand ocazional, pana se inmoaie tpate ingredientele, 8-10 minute. Adaugati lichidul ramas si fierbeti, acoperit, pana cand legumele sunt fragede, aproximativ 10 minute.
Cand legumele fierb se adauga si carnea de pui in supa, impreuna cu patrunjelul verde tocat.
Ingrediente