
Salata de pui cu ciuperci
O salata de pui cu ciuperci aromata perfecta pentru dieta proteica, poate inlocui cu succes masa de pranz sau de seara.
Modalitate preparare
Combinati sosul de soia, sosul de rosii, otetul de orez si sarea intr-un castron mic si amestecati pana cand sarea se dizolva integral.
Incalziti 1 lingura de ulei intr-un wok la foc mare. Amestecati usturoiul si ghimbirul pentru 10 secunde. Adaugati ceapa, ciupercile si castanele de apa si amestecati timp de 2 minute. Scoateti continutul din wok.
Se incalzeste restul de 2 linguri de ulei in wok. Ungeti wok-ul cu uleiul incins, adaugati carnea de pui si lasati pana devine aurie, timp de 1 minut. Adaugati amestecul de legume calite inapoi in wok, micsorati focul si amestecati in mixtura si sosul. Se lasa la foc timp de 1 minut, sau pana cand sosul este incalzit si carnea de pui este bine gatita.
Turnati umplutura in cantitati egale in cupe de salata, in care a fost pusa cate o frunza de salata iceberg. Ornati fiecare cupa de salata cu coriandru si acaju tocat. Se serveste cald.
Analiza nutritionala
Analizeaza aceasta reteta, pentru tine si membrele comunitatii! Analiza va dura doar 2 minute si va ramane publica pe site.
Ingrediente