
Pui la gratar cu ceapa verde
O reteta de pui foarte rapida, cu o aroma fresh, deosebita!
Modalitate preparare
Se incalzeste gratarul (la foc mediu-mare). Amestecati intr-un bol uleiul, sosul de ardei iute, boia de ardei si mierea, impreuna cu o ceapa verde tocata marunt. Transferati 2 linguri de sos intr-un bol mic si pastrati-l separat. Adaugati carnea de pui in sosul din primul bol si amestecati, lasand la macerat cel putin 10 minute.
Se asezoneaza carnea de pui si restul de fire de ceapa verde cu sare si se prajesc pe gratar pana cand puiul este copt si ceapa se inmoaie, intorcand ocazional, timp de aproximativ 10 minute.
Transferati puiul si ceapa in farfurii si serviti cu sosul pastrat separat.
Analiza nutritionala
Analizeaza aceasta reteta, pentru tine si membrele comunitatii! Analiza va dura doar 2 minute si va ramane publica pe site.
Ingrediente