Ingredientele necesare:
- 6 pulpe de pui fără piele
- mix de legume congelate
- 2-3 linguri ulei de măsline
- 100g telemea sau caşcaval
- tarhon, frunze de dafin, cimbru
- delikat
Cum se prepara Pui la aburi:
- Crestează pulpele pana la os pentru a fi pătrunse mai bine.
- Freacă pulpele cu ulei de măsline, adaugă condimentele, delikatul si frunzele de dafin.
- Pune pulpele în vasul de jos al aparatului de aburi si lasa-le sa se faca timp de 30 minute.
- Caleste legumele într-o tigaie cu ulei încins, timp de 15 minute si amesteca periodic. Dacă folosesti legume proaspete, pune-le tot in aparatul cu aburi, in vasul de sus, deasupra pulpelor, timp de 30 de minute.
- Serveste pulpele cu branză rasa deasupra(sau cascaval) şi optional, cu un sos din categoria noastra de sosuri.
DietaPersonala.ro iti ureaza Pofta Buna!
Acest site foloseste cookie-uri. Daca nu sunteti de acord cu acestea, le puteti dezactiva cu butonul alaturat. Setari cookie-uriACCEPT Setari cookie-uri