
Pui Monte Cristo
Un pui minunat, gatit la tigaie si in cuptor, cu un os usor, cu iz frantuzesc. O delectare a gusturilor!
Modalitate preparare
Incalziti cuptorul la temperatura medie. Incalziti uleiul intr-o tigaie mare neaderenta, la foc mediu. Asezonati puiul cu sare, piper si ierburi de Provence si frigeti-l pe ambele parti, cateva minute. Adaugati usturoiul si ceapa, amestecati timp de 30 de secunde, apoi adaugati vinul, supa de pui si sucul de lamaie si fierbeti inca 2 minute.
Transferati puiul (impreuna cu sosul) intr-o tava la cuptor si coaceti pana cand puiul este patruns, 10-15 minute.
Scoateti sosul ramas in tava, puneti-l inapoi in tigaie impreuna cu untul si lasati sa fiarba pana se ingroasa (timp de 1 minut). Serviti puiul taiat felii acoperit cu sos si coaja de lamaie, alaturi de spanac sote.
Analiza nutritionala
Analizeaza aceasta reteta, pentru tine si membrele comunitatii! Analiza va dura doar 2 minute si va ramane publica pe site.
Ingrediente