Ingredientele necesare:
- 1 pui
- 500 g mazare congelata
- o ceapa
- 100 g masline
- 3-4 linguri ulei
- 1 lingura rasa faina
- 2-3 linguri bulion
- 30 g unt
- 0 legatura marar
- sare si piper dupa gust
Cum se prepara Pui cu mazare:
- Rumeneste la foc potrivit in unt si ulei, bucatile de pui cu ceapa tocata marunt.
- Dupa ce s-au rumenit ingredientele, pudreaza cu faina, amesteca putin si toarna apa sau supa de la carne.
- Adauga mazarea, sarea si piperul si lasa sa fiarba la foc potrivit timp de 30-40 minute, sub capac.
- Adauga bulionul si mai lasa sa fiarba 3 minute.
- Stinge focul si presara deasupra mararul tocat marunt. Savureaza pui cu mazare!
DietaPersonala.ro iti ureaza Pofta Buna!
Acest site foloseste cookie-uri. Daca nu sunteti de acord cu acestea, le puteti dezactiva cu butonul alaturat. Setari cookie-uriACCEPT Setari cookie-uri